""
""

Jovović za MOZZART Sport: Iznenađenje u Zagrebu? Što da ne!

Vreme čitanja: 1min | pet. 29.01.16. | 16:11

”Naši rivali imaju veće iskustvo u Jadranskoj ligi. Krećemo od Cibone koja ima dobar sastav, ali mi se moramo boriti za svaku loptu, tražiti šansu i eventualno napraviti iznenađenje", poručio je mladi stručnjak

Bivšem šefu stručnog štaba podgoričke Budućnosti Igoru Jovoviću nije trebalo puno vremena da dane odmora zameni za užarenu trenersku klupu Sutjeske iz Nikšića.

Izabrane vesti

Kako za Mozzart Sport kaže Jovović, ni sam nije očekivao ovakav angažman.
”Malo sam se odmorio, a potom je stigao poziv prijatelja iz Nikšića i prihvatio sam ponudu da pomognem ekipi da se izbori za opstanak u ABA ligi. Do kraja trke ostalo nam je pet utakmica, sa Cibonom, Krkom, Zvezdom, Budućnosti i Zadrom, i moramo dati maksimum kako bi se izvukli iz teške situacije“, ističe Jovović.

Raspored je prilično težak i pred vama je veliki izazov?
”Naši rivali imaju veće iskustvo u Jadranskoj ligi. Krećemo od Cibone koja ima dobar sastav, ali mi se moramo boriti za svaku loptu, tražiti šansu i eventualno napraviti iznenađenje. Tako povećavamo priliku za opstanak u ligi, a pred domaćom publikom daćemo još i više jer je Sutjeska imala sjajnu podršku kako grada tako i navijača“, rekao je na kraju za naš portal Jovović.

Utakmica 23. Kola Jadranske lige Cibona- Sutjeska igra se u nedelju od 17 sati.

Piše: Đurđe Mečanin (djurdje.mecanin@mozzartbet.com)

(FOTO: Starsport)


tagovi

KK SutjeskaJadranska ligaIgor JovovićCrna GoraCibona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara