"Viktor Lindelef"
"Viktor Lindelef"

Junajted je izvisio za Renata, hoće li mu pobeći i drugi biser Benfike?

Vreme čitanja: 1min | čet. 19.05.16. | 16:35

Talentovani Šveđanin Viktor Lindelef želja je Crvenih đavola koji imaju žestoku konkurenciju u pokušaju da ga angažuju

Viktor Lindelef

Transfer pijaca se uskoro ponovo otvara, ali to ne sprečava klubove da čekaju 1. jul kako bi se pojačali. Tako švedski list Aftonbladet piše danas da Mančester Junajted traži pojačanje u defanzivi i da je zvog toga usmerio pažnju ka Portugaliji. 

Izabrane vesti

Na opšte iznenađenje mnogih na severu Evrope Crveni đavoli su se navodno odlučili za štopera Benfike Viktora Lindelefa, a za kojeg su ponudili 25.000.000 evra šampionu Portugala. 

Švedski list u tekstu o transferu reprezentativca Tri krune citira “portugalski izvor”, koji im je otkrio ovu informaciju. Takođe, list podseća da Mančester Junajted i Benfika već neko vreme tesno sarađuju, a to se posebno potenciralo u priči oko Renata Sančesa, koji je na kraju ipak završio u Bajernu. 

Međutim, sa Lindelefom je, pišu Šveđani, priča sada mnogo ozbiljnija, čeka se samo da fudbaler kaže - da. Junajted, navodno, već neko vreme prati 21-godišnjeg defanzivca Orlova, za kojeg se osim njih interesuju evropski giganti: Juventus, Bajern, Barselona i Real Madrid.

Lindelef, inače, ima otkupnu klauzulu od 30.000.000 evra, pa Benfika pokušava da ga nagovori da produži aktuelni ugovor koji ističe u junu 2020. godine. U drugom delu sezone Šveđanin je postao standardan prvotimac šampiona Portugalije, kojem je pomogao da odbrani titulu prvaka.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Viktor LindelefTransferiRenato SančesPremijer ligaPortugalletnji prelazni rok 2016EngleskaBenfika

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara