""
""

Junajted spreman za veliku kupovinu: Za Krosa čitavo bogatstvo, stiže i Aleks Song? (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pon. 24.02.14. | 10:50

Mediji širom Evrope najavljuju da će Đavoli biti najveće trošadžije na narednoj fudbalskoj pijaci

Dolasci Huana Mate i Maruana Felainija u prethodna dva prelazna roka gotovo sigurno neće biti dovoljni da se titula zadrži na Teatru snova, ali može biti dobra podloga za nešto više u narednoj sezoni. Evropski mediji uveliko pišu da će Đavoli biti najveće trošadžije tokom letnje transfer pijace, a u igri su, već u ovom trenutku, dva velika imena.

Prvo je Toni Kros, koji prema najavama britanskog Dejli Mirora zvezdi minhenskog Bajerna nudi vrlo unosan ugovor, koji mu garantuje 300.000 evra sedmično! Naruku bi mogla da ide činjenica da uprava Bavaraca još uvek nije uspela da dogovori produžetak saradnje sa reprezentativcem Nemačke, kojeg prate brojni evropski giganti.

Izabrane vesti

Podsetimo, Krosu aktuelni ugovor sa Bajernom ističe leta 2015. godine.

S druge strane, katalonski Sport piše da je Mojes već poslao ponudu na adresu Barselone za Aleksa Songa. Bivši vezista Arsenala, koji u redovima katalonske mašinerija uglavno igra na poziciji štopera, prioritet je Đavola prema pisanju istog lista, a s obzirom da kod Tate Martina i nema neku minutažu, odlazak je gotovo neminovan.

Jasno je - još jedno vrelo leto je pred nama.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Toni KrosPremijer ligaEvropaEngleskaAleks Song

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara