""
""

Jup u junu bira gde će

Vreme čitanja: 1min | uto. 14.05.13. | 16:28

Strateg Bajerna nagovestio da je bliži odluci da ostane u domovini nego da ide u inostranstvo

 

Izabrane vesti

Još samo dve pobede dele Jupa Hejnkesa od senzacionalne triple krune. Međutim, ni taj eventualni uspeh neće promeniti ranije donesenu obostranu odluku da iskusni sttručnjak napusti minhenskog giganta na kraju sezone. Ali, kako stvari stoje, Jup ne mora da brine za posao jer ga povezuju sa mnogim klubovima.
“ U nedelju ću poslednji put u karijeri voditi ekipu u Bundesligi. Šta će se dogoditi kasnije, videćemo posle dva finala. Više ću znati u junu posle nemačkog Kupa”, rekao je Hejnkes za nemačke medije.

Njemu ugovor sa Bavarcima ističe na kraju sezone, a od ranije je poznato da će ga na klupi zameniti bivši šef stručnog štaba Barselone Pep Gvardiola.
“Ozbiljno bih razmislio o poslu u inostranstvu da sam mlađi 15 godina. Klubovi obično teže smeni generacija, a to je teško uraditi sa 68 godina”, dodao je Hejnkes.

Hejnkes je tokom karijere trenirao Borusiju iz Menhengladbaha, Ajntraht, Šalke, Bajer Leverkuzen, Benfiku, Tenerife, Atletik Bilbao, dok je sa Real Madridom osvojio Ligu šampiona 1998. godine.

(FOTO: Action images)


tagovi

Bajern MinhenEvropaJup HejnkesNemacka

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara