""
""

Juve potvrdio: Ništa od Brozovića i Matuidija, Vitsel blizu transfera u januaru

Vreme čitanja: 1min | pon. 03.10.16. | 10:56

Direktor Marota najavio dolazak veziste Zenita

Nije uspeo Juventus u letnjem prelaznom roku da zaokruži sjajnu pijacu dovođenjem pojačanja u srcu veznog reda, ali će takav igrač stići najverovatnije već u januaru. I to baš onaj kojeg su čekali do poslednjih minuta prethodnog prelaznog roka.

Izabrane vesti

Aksel Vitsel bi na zimu trebalo da obuče dres Stare dame, potvrdio je sportski direktor italijanskog šampiona, Đuzepe Marota. Istovremeno je otkrio da su minimalne šanse da Marcelo Brzovoić obuče dres Bajnkonera. Što je i logično s obzirom da dolazak Vitsela isključuje kupovinu Brozovića koji je letos bio jedna od Juventusovih opcija, ali je Inter odbio da pregovara.
„Brozović je Interov igrač i očekujem da će se baš potruditi da ga zadrže. Zaista sumnjam da taj transfer može da se realizuje“, rekao je Marota.

Ali potpuno druga priča je sa Vitselom...
„Pratimo mnogo igrača što je i obaveza našeg posla u klubu. Vitsel je sada mnogo lakša meta s obzirom da je ušao u poslednju godinu ugovora. Pokušaćemo već u januaru da ga dovedemo. Ili u krajnjem slučaju, u junu“.

Jedna od želja je letos bio i Blez Matuidi iz Pari Sen Žermena.
„Nekada nije moguće ostvariti sve želje, ali to ne treba shavatati kao poraz. PSŽ je odlučio da ne želi da proda Matuidija“, rekao je Marota.

(FOTO: Action images)


tagovi

Serija ARusijaPremijer ligaMarcelo BrozovićJuventusItalijaEvropaBlez MatuidiAksel Vitsel

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara