Juventus izvisio za pojačanje u minut do 12! Domagoj Vida poslednja šansa?

Vreme čitanja: 1min | čet. 31.01.19. | 11:10

Alegri bez odbrane

Težak poraz od Atalante i eliminacija iz Kupa Italije posle četiri godine, nisu jedine loše vesti koje su zadesile Juventus sinoć. Povredio se i Đorđo Kjelini. Prethodni su zbog povreda iz stroja ispali Andrea Barzalji i Leonardo Bonući. Alegri u narednim danima ne može da računa ni na jednog od trojice iskusnih štopera. Medi Benatija je otišao u Katar, ostaju samo Rugani i povratnik Kaseres.

Zato se Juventus panično bacio na tržište u potrazi za privremenim pojačanjem, ali je ekspresno dobio korpu. Stara dama je želela 37-godišnjeg Portugalca Bruna Alvesa iz Parme i odmah sinoć je uspostavila kontakte, ali je Parma postavila zid.

Izabrane vesti

Krstaši nemaju nameru da se usred sezone odreknu kapiterna.
“Nema ništa oko Bruna Alveša. Mislimo da će produžiti ugovor”, rekao je Parmin direktor Danijele Fađano.

Juventus sada nema mnogo opcija. Pominju se još dve. Jedna je Andreas Kristensen kojeg Čelsi ne želi da pozajmi već samo da proda, a druga Domagoj Vida koji je u završnim prgeovorima sa Romom jer želi da napusti Bešiktaš. Roma nudi 2.000.000 evra za pozajmicu Vide plus oko 6.000.000 evra za otkup ugovora dok je Hrvatu ponuđena trogodišnja saradnja sa platom od 1.500.000 evra po sezoni.

Juve nema mnogo izbora…


tagovi

Domagoj VidaBruno AlvešZimski prelazni rok 2019

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara