""
""

Juventus nema ta pare...

Vreme čitanja: 2min | uto. 21.06.16. | 17:43

Dve velike želje ostaju samo san

Lepe planove su imali u Juventusa, ali realnost ih je grubo otreznila. Snovi o velikim pojačanjima poput Romelula Lukakua i Andrea Gomeša će ostati nedosanjani... To se može zaključiti iz reči Lukakuovog menadžera Mina Rajole, ali i Juventusovog transfer gurua Đuzepea Marote.

Izabrane vesti

Juventus je video Lukakua kao jednu od zamena za Moratu. Kada je postalo jasno da se Španac vraća u Real, Juventus se ipak nije pokazao kao ozbiljan kandidat za dovođenje Belgijanca. Lukaku će najverovatnije u PSŽ koji je jedini spreman plati preko 60.000.000 evra koliko Everton traži za najboljeg strelca.
„Romelu svakako ima kvalitet da igra u Italiji, ali problem je što nijedan italijanski klub ne može da ga trenutno priušti. S obzirom na ekonomsku situaciju u Italiji, ne postoji klub koji može da dovede Lukakua. Preskup je za italijanske klubove, osim u slučaju da uđe neki ogroman kapital iz Kine. Bogati engleski klubovi, Real Madrid, Barselona i PSŽ mogu da priušte investicije kao što je Lukaku“, rekao je rajola i na taj način zatvorio vrata Juventusu.

Međutim, Lukaku je bio samo jedan od opcija za Staru damu i njegov nedolazak neće biti toliki udarac. jer Marota ima alternative poput Kavanija. Pojačanje kojem su se u Torinu svakako više nadali je portugalski vezista Andre Gomeš iz Valensije, ali ni od toga nema ništa. Košta previsokih 40.000.000 evra i bliži je prelasku u Mančester Junajted.  
„Sa Valensijom nismo ni otvorili pregovore jer je dovođenje Gomeša čista utopija. Doveli smo Pjanića“, rekao je Marota.

(FOTO: Action images)


tagovi

Serija ARomelu LukakuMino Rajolaletnji prelazni rok 2016JuventusItalijaEvropaĐuzepe MarotaAndre Gomeš

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara