""
""

Kad je teško - Rajan Mejson! Pevci konačno do prvog slavlja u Premijer ligi (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 13.09.15. | 16:41

Koliko je za taj gol bio zaslužan hladnokrvni engleski vezista, toliko zasluge idu na adresu Erika Lamele. Odlični Argentinac prevario je kompletnu odbranu domaćina i spojio Mejsona sa golom, a ovaj je lotpu poslao pored istrčalog Pantilimona

Totenhem je konačno prekinuo seriju očajnih rezultata s početka sezone i zabeležio prvo slavlje u Premijer ligi. Za to je bio najzaslužniji vezista Rajan Mejson, čijim su pogotkom u 82. minutu Pevci utišali Stadion svetlosti i zakucali domaći Sanderlend za dno tabele - 0:1 (0:0).

Izabrane vesti

Ipak, koliko je za taj gol bio zaslužan hladnokrvni engleski vezista, toliko zasluge idu na adresu Erika Lamele. Odlični Argentinac prevario je kompletnu odbranu domaćina i spojio Mejsona sa golom, a ovaj je lotpu poslao pored istrčalog Pantilimona.

Bilo je to jedno očajno popodne napadača oba tima, koji nisu suspeli da iskoriste ni jednu od pet ili šest dobrih prilika sa obe strane.

Džermejn Defo, Fabio Borini i Ola Tojvonen nisu još jednom nisu imali svoj dan, baš kao sa druge strane i indisponirani Hari Kejn, ali je na kraju više razloga za nezadovoljstvo imao domaći tim, kome nikako da krene ove sezone.

Šansu da ipak poprave bodovni saldo izabranici Dika Advokata imaće narednog vikenda protiv Bornmuta, dok igrače Totenhema očekuje serija od četiri utakmice na Vajt Hart Lejnu u tri takmičenja. Prvo sledi Karabag u Ligi Evope, Kristal Palas u Premijer ligi, Arsenal u Liga kupu, a onda i Mančester Siti u Premijer ligi.

PREMIJER LIGA - 5. KOLO:

Subota:
Everton - Čelsi 3:1 (2:1)
/Nejsmit 17, 22, 82 - Matić 36/

Arsenal - Stouk 2:0 (1:0)
/Volkot 31, Žiru 85/

Votford - Svonsi 1:0 (0:0)
/Igalo 59/

Norič - Bormut 3:1 (1:0)
/Džerom 35, Hulahan 52, Džarvis 67/

VBA - Sautempton 0:0

Kristal Palas - Mančester Siti 0:1 (0:0)
/Iheanačo 90/

Mančester junajted - Liverpul 3:1 (0:0)
/Blind 49, Erera 70 penal, Marsijal 86 - Benteke 84

Nedelja:
Sanderlend - Totenhem 0:1 (0:0)
/Mejson 82/

17.00 Lester - Aston Vila

Ponedeljak:
21.00 Vest Hem - Njukasl

(FOTO: Action images)


tagovi

SanderlendRajan MejsonPremijer ligaEvropaEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara