"Dirk Kajt"
"Dirk Kajt"

Kad pobesni Dirk Kajt: Moji saigrači su smejurija!

Vreme čitanja: 1min | pon. 15.02.16. | 14:33

Kapiten Fajenorda kritikovao klupske drugove zbog sramotne serije od sedam uzastopnih poraza

Dirk Kajt

Kapiten Fajenorda Dirk Kajt nazvao je saigrače smejurijom nakon što je slavni klub iz Roterdama zabeležio i sedmi uzastopni poraz u Erediviziji. 

Izabrane vesti

Ovaj tim donedavno se borio za titulu u holandskom prvenstvu, ali je onda usledila očajna serija zbog koje su pali na čak šesto mesto sa 20 bodova manje od lidera PSV Ajndhovena. Poslednju pobedu zabeležili su pre dva meseca protiv Heraklesa kada je bilo 3:0.

Zato Kajt nije birao reči kada je govorio o saigračima koji su napravili najgori skor u istoriji ovog kluba.
“Kao kapiten, umoran sam od ovih poraza. Mogu da zamislim kako je tek drugima posle svake utakmice, kada je rezultat isti. Mediji mogu da krive koga god hoće, ali mi moramo da imamo grupu fudbalera koji moraju da nauče da se takmiče. Sami smo odgovorni za ovu situaciju”, istakao je Kajt.

Trener Fajenorda Đovani van Bronkhorst našao se tokom vikenda na udaru javnosti, ali Kajt kaže da šef struke nije kriv za očajne rezultate.
“Imamo fantastičnog trenera koji svakog vikenda čini sve što je u njegovoj mogućnosti da nas spremi za utakmice. Samo mi igrači smo krivi za ovakve rezultate, jer smo smejurija na terenu”, zaključio je Dirk Kajt.

Pratite MOZZART i na zvaničnoj Fejsbuk stranici

(FOTO: Action Images)


tagovi

HolandijaFajenordEredivizijaĐovani van BronkhorstDirk Kajt

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara