"Munir El Hadadi"
"Munir El Hadadi"

Kad pogađa Munir, a na terenu je Mesi, iznenađenje u kupu ne može da se desi (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sre. 13.01.16. | 22:45

Barsa rutinski slavila i u revanšu protiv Espanjola (0:2)

Munir El Hadadi

Bez iznenađenja u revanšu katalonskog obračuna u Kupu kralja. Barselona je rutinski savladala Espanjol kao gost i u drugom meču sa 2:0 i ukupnim rezultatom 6:1 plasirala se u narednu rundu najmasovnijeg takmičenja.

Izabrane vesti

Trener Luis Enrike iskoristio je ovaj meč da odmori nekoliko standardnih fudbalera, a novi napadački trio večeras činili su Aleiš Vidal, Munir El Hadadi i Leo Mesi. Upravo je mladi napadač marokanskog porekla postigao prvi pogodak za Barsu u 32. minutu nakon genijalnog pasa najboljeg fudbalera sveta Lea Mesija.

Espanjol na ovom meču ništa nije uspeo da uradi zapaženije, izgledali su nemoćno u odnosu na mnogo kvalitetnijeg rivala, pa su se na kraju pomirili sa eliminacijom iz kupa koju je u 88. minutu drugim golom na meču overio Munir El Hadadi.

Mnogo zanimljvije je bilo u drugom revanšu osmine finala gde je Las Palmas posel velike borbe sačuvao prednost iz prvog meča od 3:2 na svom terenu protiv Eibara.

Motivisani gosti, za koje je ceo meč odigrao nekadašnji reprezentativac Srbije Aleksandar Pantić, su posle zaostatka na poluvremenu preokrenuli rezultat, imali su 2:2 u poslednjih pola časa, ali nisu uspeli da postignu i treći gol i tako izbore produžetke. U samom finišu David Garsija je postigao treći gol za domaćina i definitivno otklonio svaku dilemu oko poslednjeg preostalog putnika u četvrtfinale Kupa kralja.

KUP KRALJA - OSMINA FINALA

Utorak:

Deportivo - Mirandes 0:1, prvi meč 1:1

Sevilja - Betis 4:0, prvi meč 2:0

Sreda:

Viljareal - Bilbao 0:1 (0:1), prvi meč 2:3

Selta - Kadiz 2:0, prvi meč 3:0

Espanjol - Barselona 0:2 (0:1), prvi meč 1:4

Las Palmas - Eibar 3:2 (1:0), prvi meč 3:2

Četvrtak:

20.00 Granada - Valensija, prvi meč 0:4

20.30 Atletiko Madrid - Rajo Valjekano, prvi meč 1:1

Pratite MOZZART i na našoj novoj Fejsbuk stranici!

(FOTO: Action images)

 

tagovi

Munir El HadadiLionel MesiKup kraljaEspanjolEibarAleksandar Pantić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara