"Frančesko Toti i Alesandro Del Pjero"
"Frančesko Toti i Alesandro Del Pjero"

Princ Rima otkrio kome se divi: Uživanje je gledati Del Pjera, Di Natalea, Tonija i De Sanktisa

Vreme čitanja: 2min | čet. 13.11.14. | 19:21

''Samo sa ogromnom željom i entuzijazmom neko može da igra na tako visokom nivou i u poznim igračkim godinama", rekao je Toti

Frančesko Toti i Alesandro Del Pjero

Luka Toni, Alesandro Del Pjero, Morgan De Sanktis, Antonio Di Natale... Frančesko Toti! Skup legendarnih asova, od kojih svi do jednog još uvek imaju izuzetno važne role u svojim klubovima, uprkos tome što uskoro svi ulaze (neki su već i ušli) u petu deceniju života!

Izabrane vesti

Međutim, bez obzira na to što su u poznim igračkim godinama i dalje je nemoguće zamisliti igru Verone, Rome i Udinezea bez prisustva čuvenih italijanskih asova... Jednih od poslednjih izdanaka iz kultnih godina Serije A. 

Upravo na ovu temu govorio je Frančesko Toti, koji nije mogao da sakrije zadovoljstvo zbog sjajnih partija koje pružaju njegovi sunarodnici i saigrači i dan danas. 
"Predivno je videti kako ljudi mojih godina (Toti ima 38 godina prim. aut.) i dalje igraju odlično. Eto, sa mnom u Romi je tu Morgan De Sanktis, tu su i Luka Toni i Antonio Di Natale... Obojica nisu izgubili osećaj za rešetanje protivničkih mreža, što mi se jako sviđa", rekao je Toti, a zatim ušao u detaljniju analizu:
"Toni je bio moj partner u Romi, sa Totom (Di Nataleom) sam igrao u reprezentaciji Italije na kraju mog reprezentativnog puta, kada je on bio na samom startu. Svi znamo koji su njihovi igrački kvaliteti, a ujedno su i veliki ljudi. Pravo je uživanje gledati ih kako i dalje dominiraju. Samo sa ogromnom željom i entuzijazmom neko može da igra na tako visokom nivou i u poznim igračkim godinama". 

Luka Toni i Toto Di Natale

Princ Rima je takođe govorio i o svom velikom prijatelju, Alesandru Del Pjeru, koji je nedavno proslavio 40. rođendan, ali i drugoj legendi italijanskog fudbala, Điđiju Rivi.
"U prethodnih nekoliko dana imali smo priliku da proslavimo rođendane Alesandra Del Pjera i Điđija Rivge, koji predstavljaju dva simbola svetskog fudbala, čiji sam i ja deo. Po meni Riva je bio vođa jednog velikog nacionalnog tima. Bio je neverovatan igrač, šampion, fudbaler koji nikada nije napustio voljeni klub. Njegovi saveti tokom prethodnih godina bili su od neopisivog značaja za mene i oduvek sam osećao njegovo prisustvo. Nikada neću zaboraviti podršku koju mi je nesebično pružao. Nadam se da će i budućnosti biti lidera sa tako dobrim namerama kao što je Riva bio ", stav je Totija, koji u dahu produžava:
"Aleks je istinski šampion, bez premca! Bio je i još uvek je simbol Juventusa širom sveta. Pravi kapiten na kojeg Juventus mora biti ponosan. On je jedna neverovatna osoba i presrećan sam što sam imao priliku da igram sa njim", zaključio je 38-godišnji veteran.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Alesandro Del PjeroAntonio di NataleĐiđi RivaEvropaFrančesko TotiItalijaLuka ToniMorgan De SanktisNapoliRomaSerija AUdinezeVerona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara