""
""

Kad si u Majamiju težina nije problem: Imperator se zvanično vratio fudbalu!

Vreme čitanja: 1min | pet. 11.03.16. | 17:16

"Propustio sam sve. Navijače, radost, sreću kada postigneš gol, ali sada imam priliku da sve to vratim", rekao je čuveni Brazilac

Adrijano je i zvanično predstavljen u Majamiju, gde će se vratiti fudbalu i obući dres sa brojem 10. Novi klub čuvenog Imperatora nastupa u četvrtom rangu američkog fudbala, čiji je i šampion, a dolaskom nekadašnje velike zvezde evropskog i svetskog fudbala dodatno će dobiti na popularnosti.

Izabrane vesti

Za Adrijana će ovo predstavlja poslednju šansu za povratak na pravi kolosek, ali je činjenica da još uvek prilično kuburi sa kilažom.
"Osećam se vrlo dobro. Moraću naporno da radim kako bi ponovo bio onaj Adrijano od ranije, ali potrebno mi je samo blago fizičko poboljšanje kako bih se vratio na teren. To je nekada predstavljalo veliki problem, sada sam ubeđen da neće biti tako. Propustio sam sve. Navijače, radost, sreću kada postigneš gol, ali sada imam priliku da sve to vratim. Želim da pokažem potencijal i budem šampion sa Majamijem", rekao je Imperator.

Zanimljivo na konferenciji za štampu, pored zvaničnika Majamija prisustvovao je i legendarni desni bek Brazila, Kafu, čiji je sin Velington takođe potpisao za ovaj tim. Adrijano na teren nije kročio još od aprila 2014. godine kada je okončao saradnju sa Atletiko Paranenseom.

Klučni čovek za njegov dolazak u Majami bio je gazda Junajteda Roberto Saka inače veliki navijač milanskog Intera.

(FOTO: Action images, Tviter)

 


tagovi

međunarodni fudbalMajami JunajtedAdrijano

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara