""
""

Kad te oteraju da ti nije žao: Zabeležio jednu pobedu, dobio otkaz i odneo 1,6 miliona evra!

Vreme čitanja: 1min | ned. 09.11.14. | 14:50

Da li Halihodžić ima za čim da žali?

Trabzon je konačno izgubio strpljenje sa trenerom Vahidom Halihodžićem! Posle serije loših rezultata i samo jedne pobede u prvih osam kola turskog šampionata iskusnom strategu uručen je otkaz.

On je preuzeo Trabzon u julu, kada je potpisao dvogodišnji ugovor vredan 3,3 miliona evra. Zanimljivo, ovo je drugi pur da Halilhodžić dobija otkaz u ovom klubu, pošto mu se to desilo i 2006. godine. Trabzon je na svom sajtu saopštio da je sa ugovor sporazumno raskinut, ne navodeći dalje detalje.
"Zahvaljujemo se Halilhodžiću na njegovom doprinosu i posvećenosti i želimo mu sve najbolje u budućnosti", saopšteno je na sajtu.

Izabrane vesti

Vahid Halilhodžić je pre agnažmana u turskom klubui vodio alžirsku reprezentaciju sa kojom je ostvario najveći uspeh u istoriji selekcije te zemlje, plasmanom u osminu finala Mundijala u Brazilu. Njemu će biti isplaćeno 1,6 miliona evra na konto obeštećenja, preneli su turski mediji.

Halilhodžića će na klupi Trabzona, trenutno dvanaestoplasiranog tima na tabeli, zameniti Ersun Janal, koji je prošle godine Fenerbahče doveo do titule.

(foto: Action Images)


tagovi

EvropaSuper ligTrabzonTurskaVahid Halilhodžić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara