"Barijentos sa pola"
"Barijentos sa pola"

Kada Argentinci zapucaju na svoje: Jedna golčina sa pola terena, jedna sa trideset metara (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | uto. 10.03.15. | 08:17

Bivši igrač Estudijantesa potpuno ponizio golmana te ekipe, njegov kolega iz Temperleja pokazao zašto treba ostati budan i gledati argentinski fudbal

Barijentos sa polaOčigledno da Pablo Barijentos iz San Lorenca ne mari što je nekada novac zarađivao u timu Estudijantes la Plate. On je u pobedi svog sadašnjeg kluba od 2:0 u gostima pokazao kakav talenat poseduje, kao i zašto je pet godina, sa kratkim pauzama, igrao u Italiji za ekipu Katanije.

Pri rezultatu 1:0, u 69. minutu, ovaj fudbaler je dobio loptu na svojoj polovini, preneo ju je, video da golman ne stoji tamo gde bi trebalo, pa je opalio po njoj sa skoro pola terena, sa nekih 50 metara. Prelepa parabola je pronašla put do mreže, ali ne pre no što je dotakla i prečku, tako ulepšavši ovo već sadržajno veče u La Plati. Čuvar mreže Silva je potpuno ponižen. San Lorenco se ovom pobedom popeo na visoko treće mesto jedne od najtežih liga sveta, upravo prestigavši Estudijantes.

Izabrane vesti

U Argentini se obično ne vidi samo jedan dobar pogodak za noć, pa je tako bilo i ovoga puta. U remiju Temperleja i Tigrea, još jedna bomba.

Fudbaler domaćeg tima, Fernando Brandan je dobio loptu, opalio sa dobrih 30 metara, a golman gostiju nije mogao ništa, osim da akrobatskim pokušajem parade ulepša pogodak i učini ga pogodnijim za TV špice. Uživajte. Temperlej je prvim remijem u sezoni došao do 20. mesta u ligi koja broji 30 klubova. Tigre je 16.

(FOTO: Youtube screenshot)


tagovi

TigreSan LorencoPablo Barijentosmeđunarodni fudbalJužna AmerikaEstudijantes La PlataArgentina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara