""
""

Kada neće Obamejan, mora Mor! I to dva puta, pa Širle u 88. za trijumf (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 15.07.17. | 15:25

Uzbudljiv meč Urave i Dortmunda - 3:2 za Borusiju na kraju

Dortmund je prvi pripremni meč izgubio od Esesa s 2:3, a drugi je savladao Uravu u gostima s 3:2. Bio je to čudan duel u kom su Japanci vodili sve do 76. minuta s 1:0, potom je Borusija s dva gola Mora prešla u vođstvo, da bi Endo doneo 2:2 u 85. 

I kada je delovalo da će domaćini izvući remi protiv izuzetno jakog protivnika, defanzivci Urave su napravili kiks, Širle je to iskoristio i Dortmund je dobio ovaj prijateljski meč.

Izabrane vesti

U prvoj postavi Milionera našao se i Pjer Emerik Obamejan koji je zamenjen na poluvremenu, ali nije imao zapaženiji učinak. Možda je to potvrda priče da je glavom van Dortmunda, a poslednje informacije kažu da bi mogao u Čelsi.

U drugom poluvremenu zaigrao je i naš Neven Subotić, a umesto Rodea ušao je Emre Mor koji je golovima u 76. i 79. minutu bio inicijator preokreta. Pokazao je kakav talenat poseduje i to će mu mnogo značiti kada je borba za minute kod Petera Boša u pitanju naredne sezone.

Iako je ovo prijateljski meč, pobeda će biti važna igračima Dortmunda zbog psihološkog uticaja. Zna se da stanje u klubu nije idealno.

Međutim, svaka naredna pobeda problem će činiti sve manjim i manjim.


tagovi

Nemackameđunarodni fudbalEvropaEmre MorBorusija DortmundAndre Širle

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara