""
""

Kada se ispromašuješ protiv Bajerna, šta drugo da očekuješ? (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 06.12.14. | 20:28

Sjajan fudbal su igrali gosti iz Leverkuzena, imali su i kolosalnu priliku u trećem minutu, ali je Riberi ugasio sve njihove nade

Hrabro su fudbaleri iz Leverkuzena izšali na teren Alijanc Arene, pružili žestok otpor prvaku Nemačke, ali su na kraju pognutih glava napustili teren... Jer protiv Bavaraca morate da koristite šanse, a Farmaceuti to danas nisu uradili i poraženi su minimalcem.

Izabrane vesti

Od dolaska Rodžera Šmita na klupu, Bajer Leverkuzen zaista igra prelep fudbal, a to su pokazali i danas protiv najvećeg favorita Bundeslige. Nisu se branili, napali su Gvardiolin tim, ali nisu imali sreće. Belarabi je imao kolosalnu priliku već u trećem minutu meča, Nojer je bio matiran, ali je Bernat stigao da neverovatnom intervencijom izbaci loptu sa gol linije i spasi svoj tim.

Sjajno je Leverkuzen igrao u prvom poluvremenu , bio bolji rival, Belarabi je propustio još jednu dobru priliku, Nojer je opet morao da glumi štopera...

Ali kazna je usledila već na početku drugog dela igre. Riberi je u 51. minutu sjajno reagovao na povratnu loptu Ćabi Alonsa i volejom zakucao loptu u mrežu Lenoa za 100. gol u dresu Bavaraca. Inače, Riberi je danas postao i Francuz sa najvećim brojem mečeva u Bundelsigi pošto mu je ovo bio 186. nastup u elitnom rangu nemačkog fudbala.

Ubrzo posle toga je Miler pogodio stativu i propustio priliku da ranije reši pitanje pobednika, a potom se i Levandovski obrukao. Ipak, Bavarci su uspeli da odbrane prednost i privedu meč kraju. Leverkuzen se nije oporavio od propuštenih prilika u prvom poluvremenu i naučio je školu za ubuduće... A, Bernat je pokazao zašto je neizostavan šraf bavarske mašinerije. 

BUNDESLIGA - 14. KOLO

Petak:

Borusija Dortmund - Hofenhajm 1:0 (1:0)
/Gundogan 17/

Subota:

Borusija Menhengladbah - Herta 3:2 (1:1)
/Jankčke 9, Rafael 53, Azar 83 - Šiber 45, Kalu 90+2pen/

Hanover - Volfsburg 1:3 (1:1)
/Hoselu 45 - De Brujn 4, Dost 69, Arnold 85/

Štutgart - Šalke 0:4 (0:3)
/Čupo-Moting 1, 21, 61, Mejer 10/

Keln - Augsburg 1:2 (1:0)
/Užah 13 - Đurđić 53, Esvajn 90/

Paderborn - Frajburg 1:1 (0:1)
/Kačunga 89 - Darida 18pen/

Bajern - Leverkuzen 1:0 (0:0)
/Riberi 51/

Nedelja:
15.30 Hamburger - Majnc
17.30 Ajntraht - Verder

(FOTO: Action images)

(FOTO: Action images)


tagovi

Bajer LeverkuzenBajern MinhenEvropaFrank RiberiHuan BernatKarim BelarabiNemacka

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara