Kada te gura Hjundai, moraš da ideš na pobedu

Vreme čitanja: 2min | ned. 08.07.18. | 08:25

"Sangžu je dugo bez poraza, međutim, Ulsan u Hjundaiju ima jakog sponzora, koji ujedno pokriva i velike troškove lige. Ulsan ima kvalitetnije igrače, morali bi da opravdaju ulaganja protiv konkurenta iz sredine tabele", poručuje Damjanović

Mnogi će danas u širokom lugu zaobilaziti sastavljanje tiketa, jer, kao što rekosmo, niti se igra Svetsko prvenstvo, niti ima Vimbldona, a lige petice su odavno arhivirane. Ipak, "mali milion" puta se pokazalo da vredi ispratiti manje popularne šampionate. Počeli smo sa drugom japanskom ligom, Alen Stevanović je izanalizirao zaključni meč 22. kola, a sada se selimo u elitni šampionat Južne Koreje. 

A tamo - još jedno poznato lice. Dejan Damjanović. Iskusni napadač, koji je nastupao za beogradski Sinđelić, Železnik, Bežaniju, Srem, Al Ahli, Inčon, Seul (u dva navrata), Đengsu, Peking Guan, sada brani boje prvoligaša Suvona iz Južne Koreje. Dakle, čovek sa mnogo iskustva, pogotovo iz azijskog fudbala, što može da bude mnogo korisno za tikete.
"Velike su vrućine u Južnoj Koreji. Zbog visokih temperatura moguć je kiks favorita već  prvom kolu nastavka prvenstva. Prve utakmice posle pauze ne treba stavljati na tikete", iskreno će Damjanović za TIP Novosti. 

Izabrane vesti

Ispostavilo se da je bio u pravu. Fiks kola bio je kec na Đonbuk, a oni su igrali nerešeno sa fenjerašem Inčonom. Kako bilo, Damjanović je odmah nastavio sa tipovanjem za one koji bi ipak želeli da se upuste u rizik. Evo na koga, prema njegovom mišljenju, treba najviše obratiti pažnju.
"Sangžu je dugo bez poraza, međutim, Ulsan u Hjundaiju ima jakog sponzora, koji ujedno pokriva i velike troškove lige. Ulsan ima kvalitetnije igrače, morali bi da opravdaju ulaganja protiv konkurenta iz sredine tabele."

O ostalima?
"Na okršaju Gangvona i Jeonama gađao bih golove, a dvojku na Degu - Seul", zaključio je Damjanović za TIP Novosti.

Inače, Damjanovićev Suvon juče je na svom stadionu doživeo poraz u derbiju kola od Đeđu Junajteda (2:3).

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Ned 12:00 4731 JKO 1 Daegu - Seoul ki 2 2,50
Ned 11:00 4732 JKO 1 Gangwon FC - Jeonnam D. ug 3+ 1,60
Ned 12:30 4733 JKO 1 Sangju - Ulsan ki 2 2,75
Ukupna kvota11,00

JUŽNA KOREJA 1 - 15. KOLO:

Nedelja

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama

Foto: Action Images


tagovi

Južna Koreja 1Dejan Damjanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara