Kadu na Marakani: Kućica u kojoj sam mnogo toga naučio u životu

Vreme čitanja: 2min | pon. 10.09.18. | 22:19

„Nije se mnogo toga promenilo, sada su svi mnogo srećniji zbog Lige šampiona. Želim im sreću u grupnoj fazi i da nastave da pobeđuju“, kaže Brazilac

Nekadašnji miljenik Zvezdine publike Kadu Mendeš posetio je svoj bivši klub na današnjem treningu i poželeo mu mnogo sreće pred važne okršaje u Ligi šampiona.

Brazilac kaže da se nije mnogo toga promenilo, ali da je vidljivo veliko raspoloženje zbog ogromnog uspeha ekipe Vladana Milojevića.
"Bio sam tu pre pet godina, danas sam došao u Beograd da se vidim sa drugom koji je ostao tu. Nije se mnogo toga promenilo, sada su svi mnogo srećniji zbog Lige šampiona. Želim im sreću u grupnoj fazi i da nastave da pobeđuju. Ovo je bila moja druga kućica, ovde sam se stvarno osećao mnogo lepo i kao fudbaler i kao osoba. Ovde sam mnogo toga naučio u životu, prveo sam četiri godine i mnogo toga prošao. I lepe i loše momente, Zvezda će uvek biti u mom srcu. Sada kada sam došao svi su me sa radošću dočekali, svi me po dobrom pamte i mnogo sam srećan zbog toga", rekao je Kadu.

Izabrane vesti

Crvena zvezda će imati pakleno težak zadatak da izađe na krah sa Napolijem, Liverpulom i Pari Sen Žermenom, ali isto tako je i potpuno rasterećena.
"Mnogo je teška grupa, ali za navijače i fudbal će biti mnogo lepo. U fudbalu je sve moguće, sa malo sreće Zvezda može dobro da prođe na ovim teškim mečevima. Ja to hoću da vidim, biće mnogo lepa atomosfera, oni to mnogo dugo čekaju i konačno je došao taj trenutak".

Šta bi poručio ekipi pred ove mečeve.
"Da uživaju, taj trenutak teško može da se ponovi. Oni moraju da uživaju u tom momentu i da pruže što bolju partiju, mislim da su na dobrom putu".

A navijačima?
"Takođe da uživaju, da bodre ekipu i budu uvek sa njom. Oni znaju kako je bilo pre i sada treba da se to ponavlja svake godine", zaključio je
Kadu.

Foto: crvenazvezdafk.com


tagovi

Kadu

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara