"Dante, Boateng i Nojer nisu zaustavili Martineza"
"Dante, Boateng i Nojer nisu zaustavili Martineza"

Kajzer Franc napao Dantea: Da si sa Severnog pola ili Islanda, pa da te razumem! Ovako, bio si užasan (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | čet. 16.04.15. | 14:57

Počasni predsednik Bajerna nije štedeo ni Nojera posle poraza od Porta

Dante, Boateng i Nojer nisu zaustavili MartinezaCeo svet se smeje Davidu Luizu koga je Luis Saurez ponizio u Parizu, ali ništa bolji nije ni njegov sunarodnik iz dresa Bajerna, Dante. Štoper kluba iz Minhena napravio je kardinalnu grešku u desetom minutu gostovanja na stadionu Dragao, bukvalno poklonio loptu Rikardu Kvarežmi, a krilni vezista Porta drugim golom na utakmici usmerio Zmajeve ka, ipak, neočekivanom trijumfu.

Posledično tome, Dante se našao na meti kritika. Ne samo navijača, već i čelnika bavarskog giganta. Prvi se oglasio Franc Bekenbauer.
Njegov jedini zadatak bio je da uštopuje loptu. Da je sa Islanda ili sa Severnog pola, rekao bih da je umesto kopački nosio skije. Ovako: bio je užasan“, bez dlake na jeziku je počasni predsednik Bajerna.

Izabrane vesti


Odavno prvak Nemačke nije bio u ovako teškoj situaciji, u utorak mora da juri dva gola zaostatka, međutim, rezultat nije jedino što brine popularnog Kajzera. I igra mu je naborala čelo.
„Nisam video nijednog fudbalera Bajerna da je bio u prepoznatljivoj formi. Bila je to crna noć za nas. Normalno je da ćete izgubiti ako i golman (Manuel Nojer skrivio jedanaesterac) i odbrana igraju loše. Svi su „radili zajedno“ da bi stigli do ovog rezultata“, ironičan je Bekenbauer.

(FOTO: Action images)


tagovi

NemackaLiga šampionaFranc BekenbauerEvropaDanteBajern Minhen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara