"Kaisedo u duelu sa Filipom kneževićem, doskorašnjim igračem Čukaričkog"
"Kaisedo u duelu sa Filipom kneževićem, doskorašnjim igračem Čukaričkog"

Kakav kiks u Surdulici: Metalac treći, Vanić nezadovoljan (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pet. 26.08.16. | 21:58

Milanovčani zabeležili četvrtu pobedu u sezoni - 1:0

Kaisedo u duelu sa Filipom kneževićem, doskorašnjim igračem ČukaričkogAko se od Crvene zvezde kao šampiona i Vojvodine kao učesnika evropskih kvalifikackija to očekivalo, onda od Spartaka i Metalca - klubova koji su se minule sezone borili za opstanak u plej-autu - svakako nije. A istina je da su Subotičani i Milanovčani najprijatnija iznenađenja dosadašnjeg toka sezone u Superligi Srbije.

Metalac možda i više od Plavih golubova. Tim Nenada Vanića je, uostalom, pretekao tim sa severa Bačke na tabeli i makar do nedelje veče biće na trećoj poziciji (13 bodova), jer je odneo sva tri boda sa gostovanja u Sudrulici - 1:0.

Izabrane vesti

Radniku je u uvodnom meču šestog kola presudio Valberto Kaisedo. Osam minuta pre kraja, ekvadorski krilni napadač postigao je prvenac ove sezone, ali bi za njega morao da časti Slobodana Vukovića. Štoper Radnika poigravao se na desnoj strani terena, dozvolio Ante Mitroviću da mu ukrade loptu, potom puca ka golu Ognjena Čančarevića, golman Radnika uspeo da ukroti udarac, ali je lopta posle njegove intervencije pala pred noge Kaiseda koji nije pogrešio.

Bio je to presudni detalj na utakmici siromašnog sadržaja o čemu svedoče i reči trenera gostujućeg tima, Nenada Vanića.
Mogu da budem zadovoljan samo rezultatom. Ovo nije ono što hoćemo i što radimo. Stvorili smo malo šansi, imali malo udaraca na gol. Nije to Metalac. Česitam igračlima na pobedi, ali moramo da se vratimo na nivo iz uvodnih kola, da budemo agresivniji, da diktiramo tempo. Sa ovakvom igrom ne možemo da budemo tamo gde želimo, u vrhu Superlige“, realno je ocenio Vanić.

SUPERLIGA,  7. kolo

Petak:

Radnik Surdulica – Metalac 0:1 (0:0)
/Kaisedo 82/

Subota:

19.00 Partizan  - Rad Beograd
20.00 Voždovac – Napredak
20.00 Radnički Niš – Mladost Lučani
20.00 Bačka Palanka – Borac Čačak
20.00 Javor – Čukarički

Nedelja:

17.00 Novi Pazar – Crvena Zvezda
20.00 Vojvodina – Spartak

(FOTO: Star sport)


tagovi

Valberto KaisedoSuperligaSrbijaRadnikNenad VanićMetalac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara