""
""

Kakav potpis na Alijanc areni! Gvardiola tužan, ali u Bajernu kažu da će tek sad da vladaju

Vreme čitanja: 1min | pet. 18.03.16. | 21:41

David Alaba produžio ugovor sa klubom iz Minhena

Pep Gvardiola odlazi u Mančester Siti, na njegovo mesto stiže Karlo Ančeloti, a kako sad stvari stoje novom treneru Bajerna pojačanja maltene neće ni biti potrebna, jer su Bavarci uspeli da sačuvaju skoro sve svoje bitne igrače.

Posle Tomasa Milera, Havija Martineza, Džeroma Boatenga (do 2021), kao i Čabija Alonsa (2017), novi ugovor sa velikanom iz Minhena potpisao je i David Alaba i tako na jasan način stavio do znanja da, sa aktuelnim šefom struke, preći na stadion Etihad, kako se spekulisalo prethodnih dana,

Izabrane vesti

Levi bek, koji je 2008. stigao na Alijanc arenu iz mladog tima bečke Austrije, produžio je ugovor i umesto do leta 2018. obavezao se da u Minhenu ostane do juna 2021.
Ponosan sam što ću nastaviti da igram za moj klub, jer sam u Bajernu bukvalno porastao, proživeo neverovatne trenutke, ali sam i dalje gladan trofeja“, poručio je reprezentativac Austrije.

David Alaba je sa Bajernom podigao 12 trofeja, ove sezone ima priliku da osvoji Triplu krunu.
David je jedan od onih igrača po kojem je Bajern danas prepoznatljiv. Njegov način igre i ponašanje van terena uobličili su ga kao čoveka pogodnog za naš klub. Biće nam jedan od oslonaca narednih godina“, poručio je predsednik Bavaraca Karl Hajnc Rumenige.

Pratite MOZZART i na našoj novoj Fejsbuk stranici!


tagovi

novi ugovorNemackaKarl Hajn RumenigeEvropaDavid AlabaBajern Minhen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara