""
""

Kakav spektakl u San Hozeu! Drogba matirao prijatelja Čeha, Arsenal pokazao klasu (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pet. 29.07.16. | 08:47

Tim iz Londona savladao zvezde MLS lige – 2:1

Kakv spektakl u San Hoseu i još jedna prilika da Amerikanci zavole fudbal ili soker... Na jednoj strani Drogba, Kaka, Pirlo, Crnogorac Klještan koji ima zavidan staž preko bare... Na drugoj skupocena ergela asova Arsena Vengera. Na kraju 18 hiljada ljudi je zadovoljno otišlo kućama, a tim iz Londona je slavio u prijateljskom meču protiv Zvezda MLS lige – 2:1.

Iako je Arsenal pobedio slavu je pokupio napadač Montreaala Didije Derogba. Nekada jedan od najboljih ofanzivaca na svetu uspeo je da savlada starog prijatelja iz londonskih dana – Petra Čeha. Bio je to izjednačujući gol u sudijskoj nadoknadi prvog poluvremena.

Izabrane vesti

Bila je to tropotezna akcija. Sve su iskreirali Đovani Dos Santos i Saša Klještan, a Drogba je posle nekoliko dobijenih lopti uspeo da pogodi cilj.

Prethodno je Kembel pogodio za Arsenal. Menadžer engleskog tima Arsen Venger šansu je pružio velikom broju igrača. A meč je odlučio rezervista Akpom koji je zamenio Tea Volkota. On je pogodio u 87.minutu na asistenciju Naća Monreala.

 

(Foto Action Images)


tagovi

Premijer ligaPetr ČehNaćo MonrealEvropaEngleskaDidije DrogbaArsenalArsen Venger

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara