Kako bez Joveljića?

Vreme čitanja: 2min | sre. 28.11.18. | 10:34

Omladinci Crvene zvezde drastično oslabljeni pred današnji okršaj sa Napolijem, baš na rođendan stratega Bratislava Živkovića

Omladinci Crvene zvezde danas će od 14 časova protiv Napolija pokušati da ostvare prvu pobedu u grupnoj fazi omladinske Lige šampiona. Teško iskušenje dodatno je pojačano činjenicom da Zvezda na raspolaganju neće imati najboljeg strelca i kapitena Dejana Joveljića, koji je priključen prvom timu.

Strateg crveno-belih Bratislav Živković je pred duel sa timom protiv kojeg su Beograđani remizirali u prvom okršaju u prvi plan je stavio razvoj igrača.
"Očekivanja su uvek najviša. Dolazimo u Napulj da se nadigravamo i sa željom da zabeležimo tri boda koja smo ispustili u prethodnim utakmicama. Oslabljeni smo, ne možemo da računamo na Joveljića, a Terzić je pod znakom pitanja. Nedostajaće nam naš najbolji strelac, ali imamo adekvatne zamene", rekao je strateg crveno-beih omladinaca.

Izabrane vesti

Eventualna pobeda ukrasila bi 47. rođendan Živkovića.
"Pobeda bi predstavljala idealan poklon za rođendan. Nadam se da ćemo osvojiti tri boda, ali pre svega priželjkujem da se pokažemo u najboljem svetlu. U svaki meč smo ušli maksimalno, igrali na visokom nivou, ali je nagrada u vidu bodova izostala. Nadam se da će doći baš u narenom duelu. Veoma je važno da momci napreduju i u skorijoj budućnosti se nametnu stručnom štabu prvog tima".

Živković je istakao značaj učešća u UEFA Ligi mladih bez obzira kakav poredak na tabeli na kraju bio.
"Ovo takmičnje je veliko iskustvo za decu. Debitanti smo i svi učimo kroz utakmice sa PSŽ-om, Liverpulom i Napolijem. Gradimo put za buduće generacije. Sigurni smo mogli i više, ali imajući u vidu da smo najmlađi treba biti zadovoljan. Očigledan je napredak igrača u poslednjih nekoliko meseci što je primarni cilj",  istakao je Bratislav Živković, koji je deo igračke karijere proveo i na Apeninskom poluostrvu braneći boje Sampdorije.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sre 14:00 9095 LŠML Napoli J - Crvena Zvezda J ug 0-3 1,66
Ukupna kvota1,66

OMLADINSKA LIGA ŠAMPIONA - 5. KOLO

GRUPA C

Sreda
14.00: (1,95) Napoli J (3,50) Crvena zvezda J (3,50)
16.00: (3,50) PSŽ J (2,50) Liverpul J (1,95)

*** kvote su podložne promenama

Foto: Star sport


tagovi

omladinci crvene zvezdeOmladinska Liga šampionaDejan JoveljićBratislav Živković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara