""
""

Kako bi Slavoljub Srnić proslavio gol u mreži Partizana? (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | čet. 25.02.16. | 18:28

"Ovo je jubilarni derbi i to pojačava pritisak", poručio krilni fudbaler

Dok je nosio dres Čukaričkog bio je fatalan za Partizan. Postigao je Slavoljub Srnić odlučujući gol u prošlogodišnjem finalu Kupa. Sasvim dovoljno da navijači Crvene zvezde u mladom krilnom fudbaleru vide ozbiljnu opasnost po gol crno-belih.

Nekadašnji član Čukaričkog ne krije da bi voleo da bude jedan od junaka večitog derbija.
" Čitao sam malo o istorijatu derbija, ovo je 150. jubilarni, i taj podatak verovatno još malo pojačava značaj ove utakmice, i verujem da će se svi dodatno potruditi. Dao sam dva gola Partizanu, i naravno da se nadam da ću nastaviti seriju. Svakako je najvažnije da pobedimo, nije važno ko će dati gol. Ali, kada me pitaju da li bih voleo, pa naravno, ko ne bi? Zamišljao sam tu situaciju, znam i kako bih proslavio gol, ali pitanje je da li bih uopšte i bio u stanju da razmišljam o proslavi", rekao je Srnić.

Izabrane vesti

On tvrdi da će igrači Crvene zvezde biti motivisani kao da imaju bodovni zaostatak.
"Iskreno, mogu da zaključim nakon razgovora iz svlačionice da niko ne razmišlja o bodovnoj prednosti. Mogu slobodno da kažem da smo motivisani kao da mi imamo zaostatak na tabeli. Ući ćemo jako u utakmicu, motiva sigurno neće nedostajati. Derbi kao derbi je nešto posebno, mnogi drugi faktori padaju u vodu nakon što zakoračimo na teren", dodao je Srnić.

(Foto Star Sport)

Pratite MOZZART i na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici


tagovi

SuperligaSrbijaSlavoljub SrnićFK PartizanEvropaFK Crvena zvezda150.večiti derbi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara