""
""

Kako da zaustavim Špance? Parkiraću autobus ispred gola i skinuti mu gume da lopta ne prođe ispod

Vreme čitanja: 2min | ned. 09.10.16. | 12:11

Đani De Bijazi iskren pred večerašnje gostovanje Crvene furije u Skadru

Spektakl u Albaniji, preciznije u Skadru, gde večeras od 20.45 časova gostuje moćna Španija. Nekadašnji šampioni Evrope u sveta stižu kao izraziti favoriti na ovaj meč, a toga je svestan i selektor domaćina Italijan Đani De Bijazi.

Izabrane vesti

NOVO! NOVO! NOVO! Mozzartbet.com promenio dres!

Toliko je realan kada priča o prednostima protivnika da se čak i našalio na novinarsko pitanje - kako misli da zaustavi fudbalere Crvene furije večeras.
„Ne znam da li imamo ovde dovoljno veliki autobus da ga parkiramo ispred gola. Ne samo što moramo da ga parkiramo, već moramo da mu skinemo i točkove, kako lopta ne bi imala gde da prođe ispod. U svakom slučaju, jasno je da je odbrana gola prioritet, a kada igrate sa timom kao Španija, to je zadatak za reprtezentacije sa mnogo većim rejtingom od nas“, istakao je De Bijazi.  

MOZZART KVOTE: (11,0) Albanija (5,20) Španija (1,30)

Italijan je izneo i zanimljivo zapažanje u vezi šansi njegove selekcije.
„Ne znam kolike su šanse da iznenadimo Španiju. Mi smo selekcija koja se prvi put kvalifikovala na veliko takmičenje, a nesrećno smo ispali u grupnoj fazi, ali u fudbalu se nikada ne zna. Probaćemo da budemo inteligentni, da igramo našu igru i iskoristimo šansu ako se ukaže. Mislim da nema onog koji će da kaže da Španija sigurno pobeđuje, uostalom niko nam nije davao šanse ni u Portuglaiji, pa smo pobedili tamo. To je fudbal“, poručio je De Bijazi.

(FOTO: Action Images)


tagovi

rusija2018reprezentativni fudbalFudbalska reprezentacija Španijemeđunarodni fudbalfudbalska reprezentacija AlbanijeĐani De Bjazi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara