"Nemoćan Soro"
"Nemoćan Soro"

Kako gaze Grci! Ovde ni Soro ne pomaže...

Vreme čitanja: 1min | sub. 13.08.16. | 02:29

Selekija Todorisa Vlahosa prevagu je napravila već na samom startu meča, a kada je na početku duge četvrtine na semaforu stajao rezultat 4:1 bilo je jasno da u kom pravcu odlazi meč - 9:4

Nemoćan Soro

Grčka je postala prava vaterpolo sila, što je potvrđeno i ove večeri. Selekcija sa kojom su izabranici Dejana Savića remizirali u drugom kolu, večeras je demolirala domaći Brazil, isti onaj tim koji je pre dve noći iznenadio Delfine. Ipak, protiv raspoložene Grčke nije bilo pomoći, čak ni u vidu fantastičnog Slobodana Sora - 9:4 (3:1; 1:1, 3:2, 2:0).

Izabrane vesti

Grci su demonstrirali stvarno fenomenalan kvalitet u ovom meču i sa ovim bodovima su praktično obezbedili prvo mesto u grupi B, ispred Brazila i Mađarske, ali će to morati da potvrde protiv Australije u poslednjem kolu.

Selekija Todorisa Vlahosa prevagu je napravila već na samom startu meča, a kada je na početku duge četvrtine na semaforu stajao rezultat 4:1 bilo je jasno da u kom pravcu odlazi meč.

Veliki zaostatak samo je naterao Brazilce da još više srljaju, pa je on iz minuta u minut postajao sve ubeldjiviji, što je samo utabalo put Grčkoj ka ubedljivom trijumfu. Nekadašnji čuvar mreže Srbije Slobodan Soro imao je nekoliko dobrih intervencija, ali za ovakvu grču večeras nije bilo rešenja.

Najfefikasniji u pobedničkom sastavu bio je Janis Futulis, koliko je sa druge strane postigao i Da Kosta.

(FOTO: Action iamges)


tagovi

vaterpoloSlobodan SoroRio 2016OI Rio 2016.

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara