Kako je Partizan sprečio još jedan kiks: E, ne može opet

Vreme čitanja: 2min | sre. 07.11.18. | 22:13

Saša Zdjelar o meču sa Vojvodinom, Armin Đerlek o pritisku

Tri vezana remija, pa pobeda kao nagoveštaj izlaska iz krize. Uspeo je Partizan da savlada Vojvodinu i pruži navijačima bar malo razloga za zadovoljstvo posle tumaranja po hdnicima rezultatskog lavirinta, u kome je najpre bio na pravom putu, ali se redovno gubio, pa je ostajao bez već upisanih bodova protiv Napretka i Čukaričkog.

A onda je na završnom susretu 15. kola Superlige upisao prvu trojku posle skoro mesec dana i prekinuo loš niz.
Možda nismo igrali toliko loše, ali nismo imali ni sreće, zbog čega su bolji rezultati izostali. Utakmica protiv Vojvodine je došla u pravom trenutku da se ekipa podigne i dobije samopouzdanje. Posle tri remija, ista scena nam se ponovila kao u prethodne dve utakmice, ali, rekli smo „e, ne može opet'“. Ekipa se podigla u završnih deset, 15 minuta i pobedila“, primetio je Saša Zdjelar.

Izabrane vesti

Vezista Parnog valjka smatra da je u nedeljnom susretu, ali i na nekim prethodnim, njegov kolega sa sredine terena, Marko Janković, pokazao da je jedan od najvažnjih šrafova u ekipi Zorana Mirkovića. Kad mu se igra...
Pohvalio bih Jankovića, igra odlično na poslednje dve-tri utakmice. Ne znam da li igra najbolje u karijeri, međutim, smatram da može mnogo bolje“.

Poslednja prepreka Partizanu pred odlazak na reprezentativnu pauzu biće Radnik (subota, 13.00, TV Arenasport 1), ali je pitanje šta će biti kad se članovi raznih selekcija posle dve sedmice odsustva ponovo stave na raspolaganje stručnom štabu, jer se pokazalo da ekipa ima problem posle predaha.
To je zbog toga što nismo zajedno, ali i što se opustimo. I onda dođe prva utakmica…“, primećuje Saša Zdjelar, ali se nada drugačijem izdanju. „Stvarno posle pauza ne igramo dobro i moramo da mislimo o tome mi igrači, ne smemo da dozvolimo padove. Moramo da dobijemo svaku sledeću utakmicu kako bismo stekli što više samopouzdanja za drugi deo sezone“.

Znatno mlađi Armin Đerlek uverava da je Partizan bio izložen nefudbalskim faktorima u pripremi mečeva poslednjih sedmica.
„„Bio je preveliki pritisak na nama. Vezali smo tri utakmice bez pobede, a to je produkt rezultatske, više nego igračke krize. Barem dve utakmice smo morali i zaslužili da dobijemo. I protiv Vojvodine smo se nesvesno povukli posle vođstva, ali se generalno sve dobro završilo po nas. Odigrali smo baš dobro prvo poluvreme, dok je u drugom bilo korektno. Vratili smo se na pobednički kolosek, verujem i započeli niz. Voleo bih da traje do kraja prvog dela prvenstva traje“, zaključio je Armin Đerlek.

FOTO: Star sport


tagovi

Saša ZdjelarArmin Đerlek

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara