""
""

Kako potrošiti pare od Oskarove prodaje? Čelsi ima četiri ideje

Vreme čitanja: 1min | čet. 22.12.16. | 11:33

Dva fudbalera Monaka i dva iz Rome na radaru Plavaca iz Londona

Prodaja brazilskog fudbalera Oskara od 71.000.000 evra u kineski Šangaj SIPG napuniće ionako uvek dobro popunjene džepove Čelsija. Antonio Konte će imati resurse da dodatno pojača ekipu koja je ozbiljno stavila šapu na prvo mesto u Premijer ligi, a trenutno se kao potencijalne akvizicije pominju: Timo Bakajako, Đibril Sidibe, Antonio Rudiger i Radža Najngolan.

Konte je posmatrao dvojac iz Monaka na utakmici Totenhema i Kneževa u Ligi šampiona. Takođe, zanimljiv mu je i Simon Kjer, kao i Romin par Antonio Rudiger-Radža Najngolan. Čelsi je bio zainteresovan i za Leonarda Bonučija, ali je on produžio ugovor sa Juventusom.
"Moram da budem zadovoljan mojom ekipom i dostignućem koje smo napravili do sada. Srećan sam sa mojim igračima. Ali logično je da ću razgovarati sa klubom, da probamo da nađemo rešenje da ćemo završiti na dobroj poziciji do kraja sezone. Ne znam šta će se dogoditi u januaru, ali je važno da razgovaram s Upravom. Imamo fantastičnu saradnju, a ja imam svoje ideje", istakao je Konte.

Izabrane vesti

Čelsi je vezao 11 pobeda u Premijer ligi čime je izjednačio klupski rekord. Plavci trenutno imaju šest bodova prednosti u odnosu na Liverpul i sedam u odnosu na trećeplasirani Mančester Siti.

(FOTO: Action images)


tagovi

Antonio RudigerČelsiEngleskaEvropameđunarodni fudbalMonakoOskarRadža NajngolanRomaSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara