"Serse Kozmi"
"Serse Kozmi"

Kako su pljačkali Kozmija: Treneru, zašto nisi presadio kosu?

Vreme čitanja: 1min | uto. 08.04.14. | 21:19

Trener Peskare svedočio o incidenteu iz januara 2011. kada su ga razbojnici držali sat vremena dok mu odnosili stvari iz stana

Serse KozmiLepa kuća, dobar auto parkiran ispred – sasvim dovoljno da razbojnici krenu u akciju. Trener Peskare Serse Kozmi jedan je od onih koji je doživeo veliku neprijatnost da bude talac u sopstvenoj kući. Januara 2011. godine u vilu sadašnjeg trenera Peskare u Umrbiji upala je grupa gangstera. Sada su svi iza rešetaka, a Kozmi na sudu svedoči o nemilim događajima.
"Kad su me bacilli na zemlju vođa bande se umešao i rekao: ‘Pa ovaj je trener’.  Pozlilo mi je i kada sam im rekao doneli su mi čašu vode. Rekao sam im da uzmu sve, samo da mi ne diraju ženu i ćerku. Lica su im bila zamaskirana, a u kući su ostali 55 minuta. Krali su novac, nakit i satove", prisećao se Kozmi.

Nije moglo da prođe bez nasilja, ali…
"Šamarali su me, bacali tamo-vamo, jednom me udarili kundakom pištolja u teme. Ali, nisu bili previše nasilni. Čini mi se da su samo želeli da nas zastraše. Primorali su nas da se pokrijemo čaršafima, govorili da nas sve vreme drže na nišanu, mahali francuskim ključem…".

Izabrane vesti

Vrhunac svedočenja je, ipak, tek usledio…
"Govorili su vrlo dobrim italijanskim, ali sa primetnim akcentom iz istočne Evrope. Jedan od njih je video moju fotografiju iz vremena dok sam još imao kosu i pitao me: ‘Zašto ne presadiš?’".

(FOTO: Action Images)


tagovi

Serse KozmiSerija AItalijaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara