"Medo Kamara sa saigračima"
"Medo Kamara sa saigračima"

Kamara odlazi u Bolton, stižu Kojić i Leandrinjo? (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | uto. 29.01.13. | 21:03

Sportski direktor Partizana Ljubiša Tumbaković radi punom parom

 

Medo Kamara sa saigračimaRekonstrukcija igračkog kadra Partizana u punom jeku! Sportski direktor Ljubiša Tumbaković potvrdio je da bi u Humsku mogli da stignu napadači Nemanja Kojić i Leandrinjo, dok će tabor srpskog šampiona već koliko sutra napustiti Medo Kamara.
"Medo ide u Čempionšip. Dobio sam ponudu i prosledio je klubu, kako bi se transfer lakše tehnički izveo", rekao je Tumbaković srpskim izveštačima sa priprema u Antaliji.

Izabrane vesti

Ipak, obzirom da je odlazak Kamare bio i donekle očekivan navijače crno-belih sigurno više interesuje ko će se pridružiti ekipi Vladimira Vermezovića, koji posle odlazaka Mohameda Zabije, Eduarda i Stefana Šćepovića ima manjak klasičnih golgetera, jer na toj poziciji može da računa samo na Marka Šćepovića i Aleksandra Mitrovića.

KojićZato je gotovo siguran dolazak novalija, a u javnost su za sada procurela imena dvojice – Radovog Nemanje Kojića i malo poznatog Brazilca Leandrinja, koji je proteklih šest meseci proveo u Gvatemali. Tumbaković, međutim, tvrdi da oni nisu jedini kandidati za crno-beli dres.
"Istina je da smo u kontaktu sa Leandrinjom, ali Brazilac nije jedino rešenje u napadu. Ima još igrača koji su interesantni Vermezoviću. Pregovaramo sa više naših i stranih napadača i izvesno je da ćemo dovesti jednog, a možda i dvojicu".

Pregovori o dovođenju 23-godišnjeg Kojića počeli su odmah posle kontrolnog meča sa Pohang Stilersima kojem je prisustvovao i prvi čovek Rada Ranko Stojić.

LeandrinjoLeandrinjo, čije je puno ime Leandro Barios Rita de Martines, već je u dva navrata pokušao da izgradi karijeri u Evropi, ali se nije proslavio u Zulte Varegemu i Pasoš de Fereiri, pa mu je sa 26 godina Partizan možda i poslednja šansa da uspe na Starom kontinentu. Inače je promenio devet klubova u čak sedam država (Brazil, Portugal, Belgija, Kostarika, Gvatemala, Iran i Saudijska Arabija), a poslednjih šest meseci je branio boje Munisipala.

Nemanja Kojić je već davnašnja želja crno-belih, koji su korpulentnog golgetera zapazili još dok je sportski direktor bio Mladen Krstajić. Međutim, Kojić ima i ponude iz Azije, pa tek treba videti šta će izabrati.

Dobra vest za navijače Partizana je i Tumbakovićeva potvrda da će Goran Lovre i Ivan Ivanov ostati u Partizanu.

(FOTO: partizan.rs)


tagovi

Antalija 2013LeandrinjoMedo KamaraNemanja KojićFK PartizanSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara