Vanda Nara
Vanda Nara

Kamenovana Vanda Nara

Vreme čitanja: 1min | sub. 16.02.19. | 12:23

Srećom, bez težih posledica, iako su sa njom u automobilu bila i deca

Vrag je odneo šalu. Vanda Nara, supruga Interovog doskorašnjeg kapitena Maura Ikardija i trenutno verovatno najomraženija ličnost među navijačima Neazura, našla se na meti huligana koji su kamenovali njen automobil u toku vožnje. U vozilu su u tom trenutku bila i deca bračnog para Ikardi, ali su srećom svi prošli bez povreda.

Izabrane vesti

Automobil je napadnut u Brenjanu, blizu mondenskog Koma. Gazeta delo Sport piše da je Nara već prijavila incident nadležnima.

Da li je napad u vezi sa tenzijama oko Interovih pregovora sa Vandom o novom ugovoru za Ikardija niko ne može sa sigurnošću da tvrdi – ne još barem – ali su svi uvereni je baš Narino inaćenje bilo povod za ovakav nemio događaj.

Neke stvari se jednostavno ne rade, a kamenovanje automobila sa fudbalerovom porodicom svakako spada u kategoriji: nikako! Inter i Ikardi – nikad bliži rastanku. Ovo je već prešlo granicu fudbalske afere. Osim ako policije ekspresno ne reaguje i ne utvrdi da je napad na Narin automobile samo – slučajnost. Epilog u koji bi sada svi najradije poverovali.

(FOTO: Reuters)


tagovi

Mauro IkardiVanda Nara

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara