""
""

Kamerunski bedem nije izdržao: Čile poleteo na krilima Vidala i Vargasa (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 18.06.17. | 22:00

Zasluženo slavlje selekcije Huana Antonija Picija

Čile ima ozbiljne namere na Kupu Konfederacija! Selekcija Huana Antonija Picija savladala je Kamerun u prvoj utakmici grupe B i došlka do tri važna boda, koja će joj mnogo značiti u nastavku takmičenja. Odluka je pala u samom finišu utakmice, kada su mrežu Fabrisa Onde u kratkom vremenskom periodu pogodli Arturo Vidal i Eduardo Vargas – 0:2 (0:0).

Izabrane vesti

Pobeda Čilea je apsolutno zaslužena, s obzirom da je Picijeva selekcija dominirala tokom čitave utakmice, a u prvom poluvremenu je poništen i pogodak Vargasa nakon odlične asistencije Vidala. Ipak, odlični tandem je ipak uspeo da presudi rivalu u samoj završnici.

Kamerunci su igrali na kartu kontranapada, ali ih nisu previše napravili, a malo im je falilo da dođu do boda. Ipak, preovladao je kvalitet Čilea, koji je svih 90 minuta pleo mrežu oko gola protivnika i na kraju uspeo da stigne do vredna tri boda.

Čielanci u drugom kolu igraju derbi ove grupe sa Nemačkom, kada će biti jasno da li su spremni za ozbiljan rezultat na ovom turniru, dok će Kamerunci pokušati da izvade fleke protiv Australije.

 

GRUPA B:

Kamerun – Čile 0:2 (0:0)
/Vidal 81, Vargas 90+1/

Ponedeljak:
17.00 Australija – Nemačka

(FOTO: Action images)


tagovi

reprezentativni fudbalKup konfederacijaKamerunEduardo VargasArturo Vidal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara