""
""

Kampanjaro pogađa na sve strane! Vivijano sačuvao Đenovljane (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 15.10.16. | 20:16

Gol i autogol iskusnog argentinskog štopera

Ugo Kampanjaro - od tragirača do junaka. Argentinski štoper bio je centralna ličnost na utakmici Serije A između Peskare i Sampdorije koja je završena remijem 1:1 u osmom kolu Serije A.

Izabrane vesti

Prštalo je na sve strane na stadionu Adrijatiko, svašta su navijači mogli da vide na obe strane, tako da su sigurno zbog toga otišli zadovoljni svojim kućama, kada već nisu mogli da se raduju pobedi Peskare.

Verovatno je 36-godišnji veteran fudbala na Apeninima želeo da propadne u zemlju kada je u 12. minutu zatresao sopstvenu mrežu.

Ipak, samo 14 minuta kasnije Kampanjaro se iskupio, pošto je posle prekida iskoristio nepažnju kolega iz protivničke odbrane i postigao izjednačujući gol.

A u finišu prvog poluvremena Peskara je čak ostala sa igračem manje jer je Andrea Koda zaradio drugi žuti karton. To nije sprečilo domaće da igraju hrabrao, pa su tako u 50. minutu dobili penal posle prekrašaja Jakopa Sale.

E, tu je na scenu stupio raspoloženi Emilijano Vivijano koji je odbranio kazneni udarac Đanluke Kaprarija. Inače, to je Vivijanu bio peti odbranjeni penal od avgusta 2015. godine. 


(FOTO: Youtube printscreen)


tagovi

Emilijano VivijanoPeskaraSampdorijaSerija AUgo Kampanjaro

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara