"Kanga i Milijaš"
"Kanga i Milijaš"

Kanga OUT - Milijaš IN! Pre nego 4-4-2

Vreme čitanja: 1min | pet. 05.05.17. | 10:32

Iskusni vezista biće Zvezdin plejmejker na krovu tržnog centra

Kanga i MilijašGelor Kanga će morati da odradi kaznu zbog toga što u pobedi na Vojvodinom nije mogao da iskontroliše emocije i posle datog gola ostane obučen. Nenad Milijaš će morati da pokaže da je njegov ponovni povratak u Crvenu zvezdu imao pravog takmičarskog smisla. Jer do sada je 34-godišnji vezista odigrao tek nešto više od 150 minuta za crveno-bele. Ovog vikenda će, međutim, dobiti zadatak da diriguje Zvezdinom igrom na gostovanju kod Voždovca na neugodnom terenu na krovu tržnog centra.

Sportski žurnal, naime, piše da će upravo Milijaš menjati Kangu u Zvezdinih startnih 11, iako je postojala opcija da se dirigentska palica uruči i Srđanu Plavšiću, ali je procenjeno da ipak pametnije da 21-godišnji Novosađanin ostane na krilu, jer u poslednje vreme igra u formi.

Izabrane vesti

MOZZART KVOTE: (15,0) Voždovac (7,00) Crvena zvezda (1,15)

Žurnal dodaje da postoje šanse, mada ne previše velike, da crveno-beli zaigraju i u sistemu 4-4-2, te da bi u tom slučaju društvo Ričmondu Boaćiju u navali pravio Predrag Sikimić. Ipak, verovatno će stručni štab ostati veran sistemu u kom igra celu sezonu.

Uz još jednu izmenu u odnosu na proteklo kolo - Mičel Donald se vraća u tim što znači da se Marko Poletanović vraća na klupu.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

FK Crvena zvezdaNenad MilijašPredrag SikimićSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara