"Orlandić precizan"
"Orlandić precizan"

Kao da je parodija: Zvezda za dva minuta slomila Radnički, Mijailović blista?!

Vreme čitanja: 1min | uto. 24.02.15. | 20:49

Nažalost po navijače crveno-belih, u pitanju je Radnički iz Obrenovca, ne iz Niša, igrao se prijateljski meč, a ovaj Mijailović nije bivši kapiten već mladić koji još čeka šansu u prvom timu

Orlandić precizanProblemi u kreaciji napada ponovo su isplivali na površinu, ali je Crvena zvezda sa dva brza gola u razmaku od samo dva minuta uspela da se trgne iz letargije i na kraju stigne do laganih 2:0 protiv Radničkog. Muzika za uši navijača, ali na njihovu žalost ovo je izveštaj sa prijateljske utakmice kombinovanog stastava crveno-belih protiv Radničkog iz Obrenovca. Kada je bilo bitno, dan ranije na niškom Čairu, Zvezda je zakazala.

Nije se istina proslavila ni pred 80 gledalaca na pomoćnom terenu stadiona "Rajko Mitić" s obzirom na to da joj je i poslednja linija Obrenovčana predstavljala dostojnog protivnika, pa je sve do 68. minuta lako izlazila na kraj sa bezidejnim naletima favorizovanog, iako nekompletnog domaćina. Sav trud gostiju je ipak svega dva minuta pao u vodu. Prvo je Petar Orlandić zatresao mrežu Radničkog, a već u 69. minutu u listu strelaca se upisao i 17-godišnji defanzivac Marko Mijailović.

Izabrane vesti

Kako se navodi na sajtu crveno-belih najzapaženiji na terenu bio je ovom prilikom kapiten Mihailo Ristić, a potom i Miloš Bosančić i Aleksandar Katai. Zvezda je inače igrala u sastavu: Kahriman (Trkulja), M. Mijailović, M. Stojanović, Mbođ, S. Đorđević, Ristić, Bosančić, Avramovski, Katai, Salami, Orlandić.

(FOTO: Star Sport, arhivska)


tagovi

SuperligaSrbijaradnicki obrenovacPetar OrlandićMarko MijailovićFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara