"Nikola Trujić"
"Nikola Trujić"

Kao da već nije dovoljno teško - Trujić neizvestan za Alkmar

Vreme čitanja: 1min | uto. 23.08.16. | 09:07

Problem sa zadnjom ložom

Nikola TrujićŠanse se mere u promilima. Posle 0:3 na "Karađorđu" teško da i najveći optimisti među navijačima Vojvodine veruju da novosadski superligaš može da taj zaostatak nadoknadi u Alkmaru. A da situacija bude još teža - šef struke Nenad Lalatović možda neće moći da računa na Nikolu Trujića, javlja Sportski žurnal u današnjem izdanju.

Da nešto nije u redu videlo se još u nedeljnoj pobedi nad Čukaričkim u kojoj je sa dva gola blistao Aleksandar Paločević. Trujić je na terenu proveo samo pet minuta.
"Trujić je izašao jer je u prethodnom periodu takođe imao problem s mišićem zadnje lože. Dobro je postupio što se nije upuštao u rizike. Na prvi pogled deluje da se ne radi o težoj porvedi, ali više će se znati kad se snimi povređeno mesto. To znači da je za sada neizvesno Trujićevo učešće u revanšu sa AZ Alkmarom", raportira za Žurnal doktor Borko Vukosav.

Izabrane vesti

Glavobolja za Lalatovića. I prilika za Nikolu Ašćerića. Pod uslovom  da iz klupske ambulante ne stignu lepe vesti i ispostavi se da će Trujić ipak moći da igra u Alkmaru.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

FK VojvodinaSuperligaSrbijaNikola Trujić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara