""
""

Kako sad bez Gojka Kačara?

Vreme čitanja: 1min | pet. 25.09.15. | 14:16

Kada je bivši kapiten Vojvodine na terenu onda je sve drugačije

Čas hodi planinama, čas dolinama. Gojko Kačar je igrač čiju karijeru je teško opisati. Nekadašnji kapiten Vojvodine je u Nemačkoj po nekoliko puta prelazio put od heroja do otpisanog. Nije napravio karijeru kakva mu se predviđala, ali nije ni propao što je izgledalo kao izvesno u jednom trenutku.

Izabrane vesti

Sada je opet u svetloj fazi karijere. Prošlu szeonu je započeo kao prekobrojan u Hamburgeru, ali se dolaskom Bruna Labadije na mesto trenera sve okrenulo i Kačar je postao jedan od ključnih igrača nekadašnjeg evropskog prvaka. Tačnije, ključni pošto je u finišu sezone kao u transu postizao golove kojima je Hamburger izbegao ispadanje u Cvajtu.

Početak sezone je proveo van tima zbog povrede, ali je u prethodna četiri kola igrao i bio jedan od Labadijinih igrača od poverenja na terenu. U porazu od Kelna je ušao u igru u drugom poluvremenu, a onda je u minula tri meča bio standardan u prvoj postavi, a Hamburger je u tim utakmicama zabeležio dve pobede i remi.

Kada je Kačar na terenu, Labadija ne treba da brine. Ali problem je što bi srpski univerzalac zbog povrede butnog mišića mogao da propusti naredni meč ptrotiv Šalkea.
„Morao sam ranije da ga izvedem sa treninga kako se stanje ne bi pogoršalo i kako bi imao vremena da se oporavi do subote“, rekao je Labadija koji ne krije koliko mu Kačar znači na terenu.

(FOTO: Action images)


tagovi

NemackaHamburgerGojko KačarEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara