""
""

Kapiten Lučanaca motivisan: Pokazaćemo da nismo zaboravili da igramo fudbal!

Vreme čitanja: 1min | uto. 29.03.16. | 10:41

„U našoj prvoj utakmici Javor nas je nadigrao, ali smo uzeli bod. Sad očekujem da će se uloge promeniti, da ćemo biti bolji od gostiju i da ćemo upisati sva tri boda“, kaže Nemanja Krznarić

Seriju prolećnih poraza fudbaleri lučanske Mladosti pokušaće da prekinu u komšijskom derbiju sa ivanjičkim Javorom. Kapiten Mladosti Nemanja Krznarić za MOZZART Sport ističe da ekipa mora da promeni nešto u pristupu kako bi se konačno ostvario trijumf.
U našoj prvoj utakmici Javor nas je nadigrao, ali smo uzeli bod. Sad očekujem da će se uloge promeniti, da ćemo biti bolji od gostiju i da ćemo upisati sva tri boda“, kaže Krznarić.

Izabrane vesti

Da li se još uvek nadate plasmanu u plej-of?
Ne, razmišljamo da u preostalim susretima osvojimo maksimalan broj bodova ili što više. Želimo da napravimo što veću razliku u odnosu na konkurenciju. Igraćemo maksimalno, bez pritiska i pokazaćemo da nismo zaboravili da igramo fudbal.

Koliko kvalitet terena u Lučanima utiče na vaše partije?
Kako je nama, tako je i rivalima. Snalazimo se treniramo u Lučanima i Guči. Do petka, i duela sa komšijama, raspored se zna, kao i obično, dva dana pred meč idemo u karantin”, zaključio je Krznarić.

Premijerna utakmica naredne runde Superlige igra se u petak od 16 sati. Mladost do kraja regularnog dela sezone očekuju dueli protiv Javora, Metalca i Partizana, a Javor pored Lučana igra sa Partizanom i Jagodinom.

(Piše: Đurđe Mečanin, foto: Star Sport)


tagovi

SuperligaSrbijaNemanja KrznarićMladost LučaniJavor

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara