"Karadzic preti Albancima"
"Karadzic preti Albancima"

Karadžić: Džaka dobio instrukciju s klupe da počne tuču

Vreme čitanja: 2min | pon. 20.10.14. | 10:16

Predsednik FSS-a u izjavi za Informer poručio da će gestikulacija stručnog štaba albanske reprezentacije biti jak argumet našeg Saveza u Nionu

Karadzic preti AlbancimaReprezentativac Albanije Talant Džaka dobio je instrukciju sa klupe da započne tuču u Humskoj! Tako bar u izjavi za Informer tvrdi predsednik FSS Tomislav Karadžić koji usput poručuje da će gestikulacija albanske klupe biti važan detalj u odbrani našeg Saveza pred disciplinskim organima UEFA.

Sukobi u Humskoj započeti su kada su Džaka i Ljilja skočili na defanzivca Orlova Stefana Mitrovića, koji je pokušao da ukloni zastavu takozvane Velike Albanije kako bi se meč nastavio.
"Postoji jedan veoma zanimljiv detalj na snimcima, na koji ćemo posebno obratiti pažnju, a planiramo možda i da ga ubacimo u izveštaje koje ćemo poslati u UEFA. Igrač s brojem 14, Džaka, okreće se prema klupi pre nego što kreće po zastavu. I tek pošto dobija uputstva s klupe, on se zaleće na našeg Stefana Mitrovića, koji skida zastavu da bi meč bio nastavljen", ispričao je Karadžić za Informer.

Izabrane vesti

Evropska "kuća fudbala" u četvrtak će doneti konačnu odluku o dešavanjima u Humskoj. Sudeći prema rečima Mišela Platinija možemo da budemo umereni optimisti, pošto je legendarni Francuz u nekoliko navrata poručio da su Albanci dronom izazvali nerede i da je na letećoj napravi mogla da bude zakačena i bomba.
“Biću u četvrtak u Nionu. Pojava letilice sa zastavom 'Velike Albanije' izazvala je prekid i, da nije bilo toga, utakmica bi bila završena u najboljem redu. Sve je inicirala albanska strana", dodao je Karadžić.

Karadžić je kratko prokomentarisao i izjavu predsednika Fudbalskog saveza Albanije Armanda Duke, koji je rekao da su možda i Srbi upravljali dronom.
"To je besmislica. To je kao kad bih ja sad rekao da su Italijani organizovali prekid utakmice u Đenovi, iako svi znamo da je to laž".

(Foto: MN Press)


tagovi

AlbanijaEvropaFSSMišel Platinireprezentativni fudbalTalant DžakaTomislav KaradžićUEFA

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara