"Nikola Karaklajić"
"Nikola Karaklajić"

Karaklajić i Jokić odlaze bez tužbi, Jovović prvi pik da zameni Lazovića?

Vreme čitanja: 1min | sub. 10.01.15. | 09:57

Sport piše da su već počeli pregovori Crvene zvezde i Sutjeske za 20-godišnjeg desnog veznog, iako je trenutno realnija opcija da Lazović ostane u Ljutice Bogdana do leta

Nikola KaraklajićSporazumni raskid saradnje umesto vucaranja po sudovima. Koje bi se nesumnjivo završilo presudama u korist igrača. Nikola Karaklajić i Milan Jokić su ipak odlučili da se prijateljski rastanu sa Crvenom zvezdom, pa su u zamenu za čiste papire povukli tužbe zbog dugovanja, saznaje dnevni list Sport.

Rastanak se bliži i kada je u pitanju korpuletni napadač Nikola Đorđević, koji je prethodnih šest meseci igrao za BASK, a isti je slučaj i sa Lazarom Mitrovićem.

Izabrane vesti

Kad su u pitanju dolasci Sport piše da su crveno-beli već počeli pregovore sa 20-godišnjim desnim veznim Sutjeske Vladimirom Jovovićem, koji uz svoje ime ima i pet nastupa za reprezentaciju Crne Gore. On bi u Ljutice Bogdana navodno trebalo da nasledi Darka Lazovića, koji je prema poslednjim informacijama bliži ostanku u Zvezdi do leta. Potom bi kao slobodan igrač otišao u inostranstvo.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Vladimir JovovićSutjeska NikšićSuperligaSrbijaNikola KaraklajićMilan JokićFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara