""
""

Karanka posle velikog slavlja na Old Trafordu: Bili smo bolji od Junajteda!

Vreme čitanja: 1min | čet. 29.10.15. | 09:27

"Najvažnija stvar je bila naša predstava, igra protiv Junajteda - velikog tima. Ovo je bilo neverovatno", rekao je odlični strateg

Trener Midlzbroa i nekadašnji as Atletik Bilbaa i Reala iz Madrida Aitor Karanka bio je više nego zadovoljan nakon eliminacije Mančester junajteda u Liga kup Engleske i to na njegovom Old Trafordu.

Izabrane vesti

Midlzbro je slavnog protivnika srušio u penal seriji, ali je tokom kompletnog meča, a kanije i produžetaka bio više nego dostojan rival.
"Posle meča sam rekao svojim igračima da smo bili bolji od njih. Imali smo više samopouzdanja, bili smo spremniji od njih. Iz tog razloga moram da kažem igračima koliko sam ponosan na njih. Prošle godine ispali od Liverpula posle 30 penala, ali nekada morate da pobedite. Najvažnija stvar je bila naša predstava, igra protiv Junajteda - velikog tima. Ovo je bilo neverovatno", rekao je Karanka.

Midlzbro je trenutno četvrti u Čempionšipu, a ovaj trijumf će mu sasvim sigurno dati dodatan podstrek u borbi za povratak u Premijer ligu. Već u subotu na Riversajd stiže Čarlton.

Pratite MOZZART i na Vajberu!

(FOTO: Action images)


tagovi

Premijer ligaLiga kup EngleskeEvropaEngleskaAitor Karanka

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara