Kardif odbio da isplati novac za Salu, dok se ne utvrde sve okolnosti

Vreme čitanja: 1min | ned. 27.01.19. | 14:05

Nant negoduje zbog ovakve odluke, Bordo već uzeo svoj deo

Tragedija koja je zadesila argentinskog napadača Emilijana Salu otvorila je front za brojne spekulacije i diskusije u kojima se dosta pričalo o tome kako će Kardif i Nant da reše problematiku isplate novca za transfer igrača koga, sve je izvesnije, više nikada nećemo gledati na fudbalskim terenima.

Mada je bilo priča da će Kardif imati mogućnost da naplati 17.000.000 evra, koliko Nantu treba da plati za Salu, preko fondova osiguranja, u južnom Velsu odlučili su da francuskom klubu ne isplate deo novca za transfer sve dok se ne utvrde sve okolnosti nestanka aviona, ali i svih detalja koji su doveli do ovakvog, tragičnog ishoda. 

Izabrane vesti

Kardif je, naime, već isplatio Nantu jedan deo transfera u visini od 6.000.000 evra, a za preostalih 11.000.000 sačekaće se kraj istrage. Zbog toga su u Nantu počeli da negoduju, jer smatraju da novac treba da im bude isplaćen, pogotovo jer je transfer prošao u sedištu Fife. Nant je već iskeširao Bordou, klubu iz kojeg je Sala došao u leto 2015. godine za nešto više od milion evra, unapred dogovorene procente, što je Kanarince dovelo u neprijatnu situaciju. 

Tragična priča došla je u nimalo prijatnu poziciju. Nant traži ono što mu pripada...

Foto: Reuters


tagovi

Emilijano SalaZimski prelazni rok 2019

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara