"Tijago Galvao"
"Tijago Galvao"

Kasalica ide u Mordoviju, Vranješ pre Miladinovića, Sloboda nudi Galvaa i Vasilića

Vreme čitanja: 2min | pon. 13.01.14. | 19:34

Na redu revizije ugovora u Crvenoj zvezdi i ispisnice za igrače sa margina

Tijago GalvaoŽelja trenera Slaviše Stojanovića da pripreme za prolećni deo sezone počne sa formiranim timom nije se obistinila, ali u Crvenoj zvezdi užurbano rade na kompletiranju ekipe, pa je na večerašnjoj sednici Upravnog odbora najviše reči bilo baš o aktivnostima u prelaznom roku.

Kako saznajemo, uprkos izjavi Bojana Miladinoviću da je njegov povratak u Zvezdu gotova stvar doskorašnji štoper Pahtakora nije bio tema debate, ali se zato raspravljalo o dolasku Ognjena Vranješa, koji se pominjao i kao potencijalno pojačanje Partizana pre no što je zaratio sa sportskim direktorom crno-belih Albertom Nađom.

Izabrane vesti

Vranješ je ponovo prvi pik za pojačanje na mestu štopera.

Saga oko povratka Aleksandra Lukovića dobiće epilog sutra u 16 sati kada bi čelnici Zenita trebalo da kolegama iz Zvezde jasno stave do znanja ima li šanse da nekadašnji reprezentativac dođe na Marakanu.

Crveno-beli su, takođe, dobili i ponudu iz Slobode. Užičani, pod za sada nepoznatim uslovima, Zvezdi nude tandem Tijago Galvao/Jovica Vasilić, koji je još od ranije na meti beogradskog kluba. Sada je došlo vreme da se preseče i donese odluka.

Na Upravnom odboru je bilo reči i o novoj sistematizaciji radnih mesta i reviziji ugovora. Svi igrači biće narednih dana pozvani na sastanak na kojem će im biti ponuđeni uslovi saradnje sa značajno manjim primanjima.

Odlučeno je i da Zvezda u igračkom kadru ne sme da ima više od 25 igrača kako bi se smanjili troškovi što u prevodu znači da će mnogima odzvoniti na Marakani. Pod lupom će biti ugovori Ifeanija Onjila, Robertsa Omege, Miguela Arauha, kao i svih drugih igrača koji su imali minornu minutažu u prethodnom periodu.

Kad smo već kod odlazaka, čelnici Zvezde su Filipu Kasalici dali zeleno svetlo da pređe u rusku Mordoviju. Naravno, uz obeštećenje.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Bojan MiladinovićTijago GalvaoFilip KasalicaFK Crvena zvezdaSuperligaSrbijasloboda užiceOgnjen VranješJovica Vasilić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara