"Filip Kasalica na treningu"
"Filip Kasalica na treningu"

Kasalica protrčao, poznat tim za prvi kontrolni meč

Vreme čitanja: 2min | pon. 21.01.13. | 10:37

Crveno-beli od 14 sati po srednjo-evropskom vremenu protiv turskog trećeligaša Ejupa imaju prvi test u Antaliji

 

Filip Kasalica na treninguPrvi put još od okupljanja u Beogradu, Crvena zvezda radi u punom sastavu na terenima hotela Kalista, pošto se stanje tetive Filipa Kasalice poboljšalo, pa je on počeo da trči i hvata priključak za ostatkom ekipe. Ipak...
Boli, ubija. Ali, nema trika sad da odustanem“, kratko je izveštaču MOZZART Sporta sa priprema u Antaliji rekao Kasalica, koji je do sada radio po posebnom programu u teretani kako ne bi opterećivao tetivu.

Izabrane vesti

Doktor Milisav Popić uveren je da će brzonogi Užičanin sasvim normalno nastaviti pripremni deo, iako će još neko vreme biti odvojen od saigrača.
Tetive jesu nezahvalna ze prognoze, ali ovo nije bila teška povreda. A da boli – boli, ali mora da se istrpi. To je sastavni deo ovog posla“.

Kondicioni trener Vladimir Čepzanović naveo je da će Kasalica propušteno brzo nadoknaditi, jer će trenirati dok ekipa ima utakmice, a moraće i da preboli dva za sve ostale slobodna, a za njega radna dana u Beogradu.

Crveno-beli su, inače, jutros trenirali u dve grupe, pošto će popodne od 15 sati po lokalnom, a 14 po srednjo-evropskom vremenu protiv turskog trećeligaša Ejupa igrati prvi kontrolni meč na terenima hotela Kalista.

Sudeći po onome kako su bili podeljeni, tačnije po tome ko je trenirao u prvoj grupi, sat vremena pre ostalih, gol Zvezde braniće Aleksandar Kirovski, desni bek će biti Nikola Mikić, levi povratnik Stevan Reljić, štoperski tandem činiće Aleksandar Pantić i Milan Jovanović, ispred njih će biti Srđan Mijailović i Nenad Milijaš, nešto istureniji Darko Lazović i tek oporavljeni Kadu, dok bi priliku trebalo da dobije i Nikola Karaklajić, koji će početkom februara proslaviti punoletstvo. U napadu će biti usamljen Ognjen Mudrinski, mada je sasvim moguće da će nego od veznjaka u ofanzivi imati ulogu polušpica.

Naravno, ovo je tek prva utakmica, a trener Aleksandar Janković je već najavio da će tokom tri meča u uvodnoj fazi priprema u Antaliji svi igrači dobiti šansu.

Dakle, previše je rano za spekulacije o idejama šefa struke za startnih 11 na proleće.

Piše: Dejan Stanković


tagovi

Aleksandar JankovicAntalija 2013FK Crvena zvezdaEjupFilip KasalicaNikola KaraklajićSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara