"Kasalica"
"Kasalica"

Kasalica uzvraća poziv Volkovu: Sada ti dođi slobodno na proslavu titule na Marakani!

Vreme čitanja: 2min | čet. 24.04.14. | 14:00

"Dobro je što Ilić ne može da igra protiv nas, to će biti naša velika prednost, a veliki hendikep za njih. Svaki igrač Zvezde ga ceni i kao čoveka i kao igrača", kaže napadač Zvezde

KasalicaNa Marakani pucaju od optimizma pred večiti derbi u Humskoj. I imaju razloga za to. Crvena zvezda, posle dužeg vremena, dolazi na megdan Partizanu sa šest bodova prednosti i svaki ishod osim poraza gotovo da garantuje osvajanje titule.

Filip Kasalica je talija za sebe i crveno-bele kada su u pitanju okršaji sa večitim rivalom.
„Odigrao sam šest derbija i imam pozitivan skor - pet pobeda i jedan poraz. Partizanu sam dao i dva gola, poslednji put je malo nedostajalo da se po treći put upišem u strelce, a redovno sam tresao njihovu mrežu dok sma nosio dres Slobode i Hajduka iz Kule“, podseća Kasalica.

Napadač crveno-belih ima i jednu poruku za saigrača iz reprezentacije Crne Gore Vladimira Volkova.
„Mi smo cimeri u Crnoj Gori. Kada smo prošle godine izgubili derbi, pozvao me je na proslavu titule u Humsku, a sada bih mu ja uzvratio poziv, tako da neka slobodno dođe na Marakanu na proslavu titule“.

Kasalica, pored Volkova, najviše kapitena Sašu Ilića.
„Dobro je što Ilić ne može da igra protiv nas, to će biti naša velika prednost, a veliki hendikep za njih. Svaki igrač Zvezde ga ceni i kao čoveka i kao igrača. Bez obzira na to imaju dobre igrače, poput Drinčića na sredini terena i Lazovića u napadu“.

Zvezda neće kalkulisati i zna recept za uspeh.
„Dovoljan nam je i remi, ali idemo na pobedu. Oni će morati da napadnu, jer zaostaju šest bodova. Voleo bih da dobijem šansu, mislim da bih mogao i da dam ponovo gol, ali nije ni bitno ko će ga dati. Najvažnije je da pobedimo. Protiv Radničkog odmarali smo se Mijailović, Petković i ja i sada ulazimo odmorni u meč. Prednost je naša brzina, Partizan ima dobru zadnju liniju, ali je ona pokazala neke nedostatke protiv Napretka. Nadam se da ćemo dati makar jedan gol“.     

Kasalici priznaje da mu sada nije žao zbog propalog transfera u Mordoviju.  
„Imam samo kup sa Zvezdom, koji ne može da se uporedi sa titulom, a sada bi ona došla kao šlag na tortu“.

(FOTO: MN Press)

Izabrane vesti


tagovi

SuperligaFilip KasalicaFK Crvena zvezda146. večiti derbi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara