"Kasalica"
"Kasalica"

Kasalica: Želimo da se revanširamo Javoru

Vreme čitanja: 1min | sre. 19.02.14. | 13:10

"Kvalitet je na našoj strani i sve osim pobede smatrao bih velikim neuspehom", poručuje krilo Zvezde

KasalicaFudbaler Crvene zvezde Filip Kasalica rekao je da postoji velika želja da se revanširaju Javoru za poraz u prvom kolu jesenjeg dela Superlige i dodao da bi sve osim pobede predstavljalo veliki neuspeh.Ž
"Ekipa Javora je neugodan rival. Porazili su nas u prvom kolu i želimo da im se revanširamo. Imaju dobar tim i odličnog trenera Ristanovića kojeg poznajem iz vremena dok sam bio u Slobodi. Međutim, kvalitet je na našoj strani i sve osim pobede smatrao bih velikim neuspehom. Čitajući medije, primetio sam da su se svi timovi u ligi pojačali i da postoji velika ujednačenost", rekao je Kasalica za zvanični sajt crveno-belih.

Crvena zvezda je ostvarila svih šest pobeda na pripremama u Sloveniji, ali Kasalica ističe da je najbitinija bila igra celog tima.
"Ne bih isticao svoj učinak jer smatram da je važnije to što smo kao ekipa odlično odradili pripremni period. U šest provera koliko smo imali pokazali smo odgovornost u igri i veliki napredak u odnosu na jesenji deo sezone. Raduju nas pobede, međutim, rezultat nije bio u prvom planu. Spremni smo za utakmicu protiv Javora i jedva čekamo da istrčimo pred naše navijače", zaključio je crnogorski reprezentativac.

Utakmica 16. kola između Crvene zvezde i Javora igra se u subotu od 18 sati na Marakani.

(FOTO: Star spor)

Izabrane vesti


tagovi

SuperligaFilip KasalicaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara