"Budući saigrači u Realu?"
"Budući saigrači u Realu?"

Kasilja je Realov novi golman!

Vreme čitanja: 1min | sre. 08.07.15. | 09:32

Kraljevski klub vraća svoje dete kući...

Budući saigrači u Realu?Iker Kasiljas odlazi - dolazi Kiko Kasilja!

Jedno dete madridskog Reala zameniće drugo, a kako je odlazak legendarnog kapitena Kraljevskog kluba blizu, velikan iz Madrida povukao je potez koji su mnogi očekivali još prošlog leta. Prema saznanjima dobro obaveštenog radija Kadena kope, Real je iskoristio opciju u ugovoru golmana Espanjola i za tri miliona evra vratio momka za kojeg se verovalo da bi mogao da bude novi Iker Kasiljas. Međutim, nikada nije dobio pravu šansu.

Izabrane vesti

Klub je odlučio da Kasilju vrati na Santjago Bernabeu po hitnom postupku, jer u slučaju da daleko stariji i poznatiji kolega potpiše za Porto u narednih nekoliko dana, Real ne bi imao golmana za turneju po Australiji. Naime, Kejlor Navas je doživeo povredu zbog koje će sa terena odsustvovati naredne tri nedelje, a kako pitanje dolaska Davida de Hee iz Mančester junajteda još nije rešeno, Real nije želeo ništa da rizikuje već je svoje dete vratio kući. 

To, kako Kadena Kope javlja, ne znači da i David de Hea neće pojačati konkurenciju na gol-liniji i zapravo postati nova „jedinica“ Reala, ali je Navasova budućnost dovedena u pitanje posle najnovije akvizicije Kraljevskog kluba. 

Očekuje se da bi Kasilja mogao da bude prezentovan već u narednih nekoliko dana, a treba istaći da 28-godišnji čuvar mreže nikada nije odigrao meč za seniorski tim Reala, odnosno da nije išao dalje od rezervnog sastava.

(FOTO: Action Images)


tagovi

ŠpanijaReal MadridPrimeraPremijer ligaprelazni rok 2015Kiko KasiljaKejlor NavasIker KasiljasEvropaEspanjolEngleskaDavid De Hea

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara