Gol Lea Silve
Gol Lea Silve

Kašimini Brazilci prvi potegli, jedina šansa Persepolisa - 90.000 ljudi u Teheranu (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 03.11.18. | 10:00

U prvom meču finala za titulu prvaka Azije

Očekivalo se da će Japanci diktirati tempo igre, ali nadali su se u Iranu da će ipak imati bolji rezultat pred revanš na Azadi stadionu.Međutim, u prvom meču finala Azijske lige šampiona uverljivih 2:0 za Kašimu Antlers i miran san pred put sa Dalekog na Bliski istok. Persepolisovu kapitulaciju potpisali su Brazilci Leo Silva i Seržinjo, strelci golova za domaći tim.

Gosti iz Irana kao da nisu mogli da prežale šansu iz četvrtog minuta kada je ponajbolji igrač Persepolisa Ali Alipur sa peterca gađao u glavu Kašiminog štopera Jung Sjong-Hjuna. Tražili su Iranci i penal, ali sve je lepo video kineski sudija Ma Ning.

Izabrane vesti

I umesto Perspeoli da nastavi da napada to je otprilike bilo sve od Iranaca. U drugom poluvremenu kanal. Prvo Silva levicom, volej Seržinja zaokružio je pobedu Kašime, koja pokušava da postane treći japanski klub sa azijskom titulom u vitrini. Dva puta se na krov kontinenta pela Urava Redsa, a jednom i Gamba Osake.

Persepolisu sada ostaje da se uzda u vatren ambije na Azadi stadionu u Teheranu. Kapacitet 90.000 mesta. Kad zagrmi neće biti lako Kašimi. Mada 2:0 nije mala stvar..

(FOTO: Action Images)


tagovi

Kašima AntlersPersepolis

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara