"Jan Oblak"
"Jan Oblak"

Katanec odredio igrače za Glazgov

Vreme čitanja: 1min | čet. 16.03.17. | 13:06

Milivoje Novaković i Kevin Kampl predvode Sloveniju u petoj rundi kvalifikacija za SP. Na golu, naravno Oblak

Jan OblakSelektor Slovenije, Srečko Katanec odredio je igrače koji će putovati u Glazgov za meč petog kola kvalifikacija za Svetski kup 2018. u Rusiji protiv Škotske koji se igra 26. aprila.

Poznati stručnjak se oslonio na stare snage, uz dva pojačanja i to iz Domžala, Matiju Široka i Žana Majera. Najpoznatije ime slovenačkog fiudbala, Kevin Kampl je bio pod znakom pitanja znog nedavne povrede, ali se napadač Leverkuzena ipak stavio na raspolaganje Katanecu. Takođe, tu je i neumorni 37-godišnji Milivoje Novaković iz Maribora, dok je sin Zlatka Zahovića, veliki 21-godišnji talenat Luka ipak "izvisio" što je uzbudilo mnoge duhove u republici sa sunčane strane Alpa.

Izabrane vesti

Golmani: Jan Oblak (Atl. Madrid), Vid Belec (Karpi), Jan Koprivec (Anortozis Famagusta)
Odbrana: Boštjan Cesar (Kjevo), Bojan Jokić (Ufa), Luka Krajnc (Frozinone), Miha Mevlja (Rostov), Miral Samardžić (Akhisar), Aljaž Struna (Palermo), Andraž Struna (Hart od Midlotijan), Matija Širok (Domžale).
Sredina terena: Valter Birsa (Kjevo), Matic Črnic (Rijeka), Kevin Kampl ( Leverkuzen), Rene Krhin (Granada), Jasmin Kurtić (Atalanta), Žan Majer (Domžale), Nik Omladič (Braunšvajg), Benjamin Verbič (Kopenhagen), Miha Zajc (Empoli)
Napad: Robert Berić (St. Etjen), Roman Bezjak (Rijeka), Josip Iličić (Fjorentina), Milivoje Novaković (Maribor)

Slovenija se nalazi gotovo u preslikanoj situaciji kao Srbija, pošto su trenutno drugi u Grupi F sa 10 osvojenih poena. Jedina razlika je što je naš tim primio, ali i dao više golova.

(foto: Action Images)


tagovi

EvropaKevin KamplMilivoje NovakovičRusija2018ŠkotskaSlovenijaSrećko Katanec

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara