Kazorla, ne brini, čeka te tvoj Madrigal

Vreme čitanja: 2min | uto. 08.05.18. | 18:43

Sjajni španski vezista ima otvoreni poziv svog matičnog kluba

Fotografije od prošle nedelje, kada se Santi Kazorla pojavio na zagrevanju u uvertiri utakmice između Arsenala i Atletiko Madrida obradovale su sve iskrene poklonike fudbalske igre. Posle 18 meseci pauze i 11 operacija zbog problema sa Ahilovom tetivom, odlični španski vezista je konačno pogledao svetlost dana.

Iskusni 33-godišnji fudbaler je tim silnim hiruškim zahvatima pokazao kolika mu je želja da se vrati na teren, ali ugovor sa Tobdžijama mu ističe 30. juna, posle čega će morati da potraži novu sredinu. Ipak, čini se da je ta nova sredina pronašla njega. U pitanju je zapravo dobro staro mesto, koje je Kazorlu i napravilo u igrača. Predsednik Viljareala Fernando Roig i njegov sin Fernando Roig Negeroles voleli bi u svom klubu ponovo da vode igrača koji je ostavio veliki trag na Madrigalu.

Izabrane vesti

Kazorli su te želje odavno prezentirane, ali je od samog starta stavio svima do znanja da ga interesuje samo da se što pre oporavi, pa su svi njegovi napori i razmišljanja bili upereni isključivo ka tom cilju. Sada kada je u tome uspeo mogao bi ozbiljno da razmisli o tome.

Želja vodećih ljudi je pre svega bila da pokažu Kazorli kako su spremni da mu pomognu u teškim trenucima, pa ukoliko bude želeo da odabere dres Žute podmornice, biće mu omogućeno da to i učini.

Kazorla je prve profesionalne korake ostvario upravo u Viljarealu, koji ga je na leto 2011. godine prodao Malagi za 23.000.000 evra. Zanimljivo, godinu dana kasnije otkupio ga je Arsenal za 19.000.000.

Foto: Action images


tagovi

Santi Kazorla

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara